محمد صالح مفتاح دوشنبه شب در مراسمي كه به مناسبت 16 آذر ماه در دانشگاه اصفهان برگزار شده بود، با اشاره به آياتي از قرآن كه در آن در خصوص نقش رسانهها در فضاي رواني كشور مباحثي طرح شده بود، اظهار داشت: همانطور كه قرآن فرموده، افرادي را كه شايعه پراكني ميكنند بايد از شهر تبعيد كرد و اگر باز هم اين اتفاق صورت گرفت، خداوند تاكيد كرده كه آنها را با فشار و عذاب بكشيد.
وي تصريح كرد: قرآن با صراحت حكم افرادي را كه در جامعه شايعه پراكني ميكنند و فضاي رواني كشور را بر هم ميزنند، مشخص كرده است، چنين احكام سنگيني نشان از اهميت اين موضوع در جامعه داشته كه براي آن مجازاتي اينچنيني تعيين شده است.
مفتاح افزود: عمليات رسانهاي چيز جديدي نيست و همواره در طول تاريخ به شيوههاي گوناگون وجود داشته ولي آنچه بر اهميت اين مسئله در عصر ما ميافزايد، گسترش و نفوذ روزافزون رسانهها در بين جوامع است، رسانههايي كه با به وجود آمدن امكانات جديد، دعواها و عملياتهاي پيچيدهتري را مطرح ميكنند.
دبير سايت تريبون مستضعفين با اشاره به هجمه رسانههاي خارجي به نظام جمهوري اسلامي ايران پس از انتخابات سال گذشته بيان داشت: اگر توجه كنيد، خواهيد ديد پس از انتخابات رياست جمهوري اكثر خبرگزاريهاي معتبر ايران را هك كردند و فضايي را به وجود آوردند كه مردم به اخبار صحيح دسترسي نداشته باشند و به ناچار به سمت رسانههاي جهتدار دشمنان روي آورند تا از اين طريق مردم را بمباران اطلاعاتي كنند.
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواهي دانشجويي با بيان اينكه هجمه رسانهاي غرب عليه ايران چيزي است كه از ابتداي انقلاب تا به حال گريبان ملت را گرفته، ادامه داد: نوع هجمههاي پس از انتخابات سال گذشته در تاريخ 30 ساله جمهوري اسلامي ايران يك موضوع بيسابقه بود چراكه همه رسانههاي جهان عليه جمهوري اسلامي فضاسازي ميكردند.
وي انتخابات سال گذشته را يك پيروزي عظيم براي نظام جمهوري اسلامي ايران دانست و گفت: حضور 40 ميليوني مردم و درصد مشاركت بالا در اين انتخابات براي غرب سنگين بود آن هم وقتي از دل چنين مشاركت بالايي، دولتي بر سر كار آمد كه با مباني تفكر آنها سازش نداشت.
مفتاح با ذكر اين مسئله كه امروز دشمن از جبهه جنگ نرم با ايران به مقابله ميپردازد، اظهار داشت: در اين بازي متاسفانه اين انتقاد را هم به صدا و سيماي جمهوري اسلامي وارد ميكنيم كه چرا به جاي انعكاس اخبار آشوبگران، گزارشي از كشته شدن افرادي كه توسط اغتشاشگران زير ماشينها رفتند، منتشر نكرد، آيا اين ضعف رسانه ملي را نميرساند، چرا صدا و سيما به سراغ افرادي كه تنها به خاطر داشتن ريش مورد ضرب و شتم قرار گرفتند نرفت و مرتب از ندا آقاسلطان كه قتل او هنوز در هالهاي از ابهام قرار دارد و از جمله قتلهاي خاكساري محسوب ميشود، گزارشهايي را نشان ميداد.
دبير سايت تريبون مستضعفين خاطرنشان كرد: آيا تا به حال اين فكر به ذهن كسي خطور كرده كه چرا در كمتر از 24 ساعت حدود يك ميليارد و نيم از مردم جهان، صحنه قتل ندا آقاسلطان را به چشم ميبينند كه اين خود يك ركورد در تاريخ رسانهاي جهان است، آيا كسي به اين موضوع انديشيده كه چرا اگر اسم نامزد آقاسلطان را در ديدار با نخست وزير اسرائيل كه پس از آن حادثه منتشر شد، جستوجو كنيم نتايج بيربط و يا بدون نتيجه ميگيريم.
وي در ادامه تصريح كرد: بايد فكر كرد كه چرا موسوي قبل از پايان شمارش آرا مسئله تقلب را مطرح كرد در صورتي كه برخي از اعضاي ستاد وي كه من قبل از پايان رايگيري با آنان صحبت داشتم، گفته بودند كه از آرا رضايت ندارند و همه هم شاهد بوديم كه پس از شمارش آرا به سرعت مسئله تقلب مطرح شد و تمام رسانههاي جهان هم حول محور همين تقلب مانورهاي تبليغاتي خود را داده بودند، اينها همه نشان دهنده اين است كه يك برنامهريزي دقيق و هماهنگ رسانهاي در پشت پرده وجود داشته است.
عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواهي دانشجويي با اشاره به منتشر نشدن جوابيه شوراي نگهبان در مسئله تقلب در انتخابات و كار نكردن و يا ضعيف كار كردن رسانههاي داخلي روي اين مسئله اضافه كرد: متاسفانه خود رسانههاي داخلي ما هم در آن زمان و شرايط خاص ضعفهايي را از خود نشان داد.
عضو شوراي مركزي جنبش عدالت خواهي دانشجويي اظهار داشت: با توجه به حوادث پس از انتخابات كه دولتهاي غربي يك استكبار رسانهاي را در مقابل ايران به وجود آوردند، خلأ جريانهاي حزباللهي در بين رسانهها حس ميشود.
Sorry. No data so far.