در این شماره که جلد خود را به بررسی برنامه راز نادر طالبزاده اختصاص داده، گفتوگوهایی با محمدعلی علومی نویسنده، دکتر ابراهیم رزاقی اقتصاددان، دکتر ابراهیم فیاض جامعهشناس، حبیبالله کاسه ساز تهیه کننده، دکتر کارن ابرینیا استاد فیزیک دانشگاه تهران، دکتر حسن سلمی نایینی مدیرکل دانشجویان خارج وزارت علوم و… به چاپ رسیده است.
ماهنامه مهرنو در شماره جدید خود از منظر تحلیل اجتماعی رویکردی متفاوت به ماجرای قتل در میدان کاج سعادت آباد دارد و جنبههای اخلاقی و فرهنگی ترافیک در شهرهای بزرگ را بررسی کرده است.
معرفی دو روش جدید زایمان طبیعی، دو گزارش خبرنگاران این ماهنامه است که شرایط و جزییات این دو روش، پرهیز از زایمان سزارین را برای خانواده های ایرانی تشریح می کند.
یادآوری تاریخ و خاطره گرمابههای عمومی، بررسی ادبیات و زندگی در منطقه کرمان، ارایه یک درس از جلسههای اخلاق میرزا عبدالکریم حق شناس و پروندهای برای دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشهای دیگری از این شماره ماهنامه مهرنو هستند.
این ماهنامه یک تجربه روزنامه نگاری انقلاب اسلامی در حوزه اجتماعی را در قالب بررسی و یادآوری ماجرای مرگ هاجر نویدی نوجوان اهل روستایی در کهکیلویه و بویراحمد، به بررسی گذاشته و جزییات مرگ، انتشار اخبار و پیگیریهای رسانهای مربوط به آن و واکنش مسوولان مربوط در سال 1381 را به دقت بررسی کرده است.
در سرمقاله شماره جدید مهرنو میخوانیم:
« بخش های مختلفی در سازمان ها و نهادهای مختلف وظیفه دارند درباره مشکل و معضل اجتماعی تحقیق کنند، آمار بگیرند و راه حل پیدا کنند. اما «اداره کل بررسی و رسیدگی به مهربانی های مردمی» در هیچ نهادی نیست و کسی فکر نکرده مثلاً درباره مردان زحمتکشی که معتاد نشدهاند و برای معیشت خانوادهشان تلاش میکنند، چه کارهایی میشود کرد.
درباره بچه هایی که در مدرسه و دانشگاه خیلی جدی درس میخوانند، درباره زنان عفیف و مهربانی که بار زحمتی از زندگی خانواده را به عهده دارند و هر روز بستهای محبت بین همسر و فرزندان خود قسمت میکنند، درباره کاسب منصف و حق مردم نخوری که به آن چه به دست میآورد قانع است و درباره کودکانی که آگهیهای تلویزیون را با حسرت میبینند، اما دزدی نمیکنند.
مردم عادی سرزمین ما و زندگی ساده آنها، اداره کلی در نهادهای مختلف ندارد و صفحهای از روزنامه یا ساعتی از آنتن رسانههای صوتی و تصویری ملی به آنها اختصاص نیافته است…»
در این شماره مهرنو آثار و گفتاری هم از نعمت الله سعیدی، علی درستکار، سید مجتبی حسینی، امیرحسین ترکشدوز، محمدعلی صائب و … به چاپ رسیده است و روی دکههای مطبوعات قابل دسترسی است.
Sorry. No data so far.