یکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
پنج شنبه ۰۹ اسفند ۹۷ | ۱۵:۴۹

چطور در آون توستر کیک درست کنیم؟

اگر می خواهید در مورد آون توستر، کار با توستر، پخت کیک با توستر و طرز تهیه کیک با توستر بدانید ادامه مطلب را بخوانید.  بیش تر بخوانید/ آشپزی با توستر: طرز تهیه ۷ غذای خوشمزه با توستر بله، درست است، شما هر چیزی را که در یک اجاق معمولی درست می‌کنید می‌توانید در آون توستر […]


اگر می خواهید در مورد آون توستر، کار با توستر، پخت کیک با توستر و طرز تهیه کیک با توستر بدانید ادامه مطلب را بخوانید. 

بیش تر بخوانید/ آشپزی با توستر: طرز تهیه ۷ غذای خوشمزه با توستر

بله، درست است، شما هر چیزی را که در یک اجاق معمولی درست می‌کنید می‌توانید در آون توستر درست کنید. با این حال، باید در زمان درست کردن کیک در یک فضای محدود مانند آورن توستر مراقب باشید. باید چند چیز را در نظر داشه باشید.

  • حتما مراقب باشید ارتفاع کیک‌تان به میله‌های بالای آون توستر نخورد.
  • شما همچنین باید حداقل یک مرتبه کیک را بچرخانید زیرا قسمت جلوی توستر به اندازه قسمت عقب آن گرم نمی‌شود.
  • همیشه توصیه می‌شود کیک‌های کوچکتری را در آون توستر بپزید.

دیگر مسئله موجود در پخت کیک در آون توستر زمان است

  • آون توستر زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز دارد.

مراحل پخت کیکی در آون توستر

آون توسترها از نظر اندازه و توان متفاوت هستند. این دستورالعمل‌ها برای همه آون توسترها صادق نیستند.

دمای مناسب برای پخت کیک (روش پیدا کردن نقاط داغ در آون توسترها)

الف. دما را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

ب. بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود.

ج. دماسنج مخصوص فر را در آن قرار دهید و پنج دقیقه صبر کنید تا گرمای از دست رفته آن (به خاطر باز شدن درب آون توستر) جبران شود.

د. دمای واقعی آون توستر همین چیزی است که دماسنج نشان می‌دهد.

و. سینی آون توستر را با بلغور جو دوسر یا پودر سوخاری پر کنید. ظرف را در آون توستر قرار دهید و حواس‌تان به آن باشد.

ه. در نقاط داغ آون توستر، پودر سوخاری یا بلغور جو دوسر به سرعت برشته می‌شوند. لازم است پیش از پخت کیک در آون توستر نقاط داغ را شناسایی کنید.

نکته: شما می‌توانید دما را بسته به نیازتان تنظیم کنید.

آیا اندازه کیک مهم است؟

بله اندازه کیک مهم است. همانطور که پیشتر اشاره شد، شما می‌توانید کیک‌های کوچک را به سادگی در آون توسترتان بپزید ولی باید ظرفی را انتخاب کنید که به راحتی درون آون توستر قرار بگیرد.

اگر یک آون توستر مدرن دارید، می‌توانید از ظرف‌های ۲۲.۸ سانتیمتری استفاده کنید. برای آون توسترهای کوچکتر از ظرف‌های ۲۰ سانتیمتری استفاده کنید.

وقتی ظرف مناسب آون توستر را آماده کردید، می‌توانید آن را با دستور پخت‌تان بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که با هم همخوانی دارند. به عنوان مثال، اگر طبق دستور پخت به جای بیشتری نیاز دارید، پس با ظرف‌تان سازگار نیست. بنابراین مهم است که ظرف‌تان با دستور پخت‌تان سازگار باشد.

همیشه تلاش کنید یک لایه نازک کیک بگذارید. شما می‌توانید در صورت لزوم سه لایه کیک درست کنید تا یک کیک بزرگ داشته باشید.

چطور کیک را برای پخت در آون توستر آماده کنیم

  • می‌بایست آون توستر را دوباره تا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت حداقل ۱۰ دقیقه گرم کنید.
  • ظرف کیک را چرب کنید.
  • ظرف کیک را در آون توستر قرار دهید و درب آن را ببندید تا گرمای آن خارج نشود.

نکته: یک ورق فویل آلومینیومی آماده کنید و به اندازه طول آون توستر ببرید. یک سمت فویل را اسپری آشپزی نچسب بزنید.  وقتی کیک‌تان کاملا آمده شد، می‌توانید درب آون توستر را باز کنید و روی ظرف کیک‌تان را با فویل بپوشانید. همچنین می‌توانید ظرف کیک را ۱۸۰ درجه بچرخانید تا از پخت ناهماهنگ آن جلوگیری شود. از تستر کیک استفاده کنید تا از آماده بودن آن مطمئن شوید.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن: