تأکید مقام معظم رهبری بر اولویتگذاری بر مسائل اصلی و فرعی در دیدار با مردم قم برای چندین بار از سوی معظمله تکرار شد. شاید تحلیلگران و نخبگان سیاسی کشور خصوصاً نخبگان اصولگرا با ترسیم چشمانداز آینده کشور و اینکه جریان فتنه رو به موت است، مسائل دیگری را که خاستگاه آن «نگرانی برای آینده» است، مسئله اصلی بدانند.
اما برخی دیگر موضع رهبری را حجت میدانند زیرا شعاع دید رهبری مبتنی بر جغرافیای وسیعتر و اطلاعات جامعتر است و مصلحت نظام و کشور را مبتنی بر همان اطلاعات و شعاع بهتر میبینند و بهتر قضاوت مینمایند.
به تعبیر بهتر مسائل مهمی امروز در کشور در جریان است که هدفمندکردن یارانهها و مسئله هستهای از مهمترین آنهاست. اما معمولاً برای جریانات سیاسی دو مسئله مهمتر و آزاردهندهتر جلوه مینماید که یکی از آنها مسئله فتنه 18 ماهه و دیگر مسائلی است که در حواشی دولت جریان دارد.
مقام معظم رهبری در دیدار ماه رمضان با دانشجویان، در پاسخ به دانشجویی که دل خود را از اطرافیان رئیس جمهور پرخون میدید، اعلام فرمودند که شما در برداشت خود آزاد هستید اما آنچه مهم است فرعی و اصلی دانستن مسائل است. بنابراین مسئله حواشی رئیس جمهور اگرچه برای برخی چندشآور و با شاخصگذاریهای موجود غیرقابل تفسیر و توجیه است، اما مسئله ملی و فراملی ما چیز دیگری است.
مقیاس اثرگذاری و تهدید بنیانهای اصلی نظام و پیوند آن با آرزوهای استکبار و دشمنان کمین گرفته در کجا رقم میخورد؟ تلاش برای القای فاصله بین مردم و حاکمیت و ناکارآمد معرفی کردن حاکمیت دینی، نقطه مقابل حزبالله و جهتگیری اصلی کشور است. بنابراین نیروهای ولایت مدار و ولایتپذیر باید بدانند که امروز التزام به ولایت فقیه باید در پیگیری و تحقق سیاستهای کلی نظام تجلی نماید یعنی تحقق اصل 44، رسیدن به قلههای دانش، اول شدن در منطقه در همه ابعاد و از همه مهمتر حفظ کانون پرفروغ انقلاب اسلامی برای جنبشهای آزادیبخش و مستضعفان عالم که سلسله جنبان سخن امام راحل بود، امروز از اولویتهای اساسی ماست. سخنان فلان شخص اگرچه قابل دفاع نیست اما در مقیاس ملی و دینی گوش شنوایی در بین ملت ما نداشته و نخواهد داشت.
سخنان سروش، کدیور، اکبر گنجی و عطاءالله مهاجرانی، زمانی که در درون کشور به نام انقلاب و درون خانواده نان میخوردند از یاد نرفته است. آیا آنان توانستند برای مسیر اصلی انقلاب اسلامی به مثابه تهدید عمل نمایند؟ قطعاً مواضع فردی افراد، اگر منطق یا گفتمان انقلاب اسلامی نباشد به صورت اتوماتیک به حاشیه خواهد رفت و در مسیر قدرت نیز نهادهای قانونی نظام حافظ مسیرهای حقوقی کشورند و نباید از این منظر نگران بود. نگرانی اصلی کشور آن چیزی است که مقام معظم رهبری در 18 ماه گذشته در هیچ جلسه علنی خویش از آن غافل نشدند و آن، تغییر تاکتیکها و تکنیکها در جریان فتنه است.
فتنه از آن سو باید در کانون توجه و تمرکز نیروهای انقلاب قرار گیرد که ریشههای خود را در درون خانه دوانده است. قطع آن به تدبیر، زمان و حوصله و هوشمندی نیاز دارد. بنابراین هدر رفتن انرژی ذهنی و روانی نیروهای مؤمن به انقلاب در مسائل حاشیهای و طرح چراهای بیپاسخ در مقابل مسائل بیخاصیت گناهی نابخشودنی است. اگرچه باید از شنیدن برخی سخنان و مواضع و اختیارات تعجب کرد اما این تعجب باید در حد یک «وقفه» از ذهن عبور نماید و حزبالله به صورت ناخواسته معرف و بلندگو و خبرساز برای کسانی نباشد که ضمن «رمزآلوده بودن» حرکت آنان هیچ تأثیری بر حرکت انقلاب اسلامی ندارد. به تعبیر مقام معظم رهبری «ما دشمن را گم نمیکنیم» و هیچ حرف حق و ناحقی نمیتواند ما را از تمرکز بر دشمن اصلی بازدارد. دشمن امروز جریانی و کسانی و قدرتهایی هستند که رشد همهجانبه کشور و کارآمدی نظام اسلامی را هدف گرفتهاند و ماحصل و غایت حرکت آنان فاصله بین مردم و حاکمیت دینی است.
Sorry. No data so far.