چهارشنبه 26 ژانویه 11 | 10:30

اینگونه نمی‌توان فرهنگ کشور را اداره کرد!

اینک روزمه علمی ایشان و کسب عنوان چهره ماندگاری به خوبی نشان می‌دهد که ایشان در دوره مسئولیتشان همت بالایی برای انجام امور علمی داشته و لذا بر مسئولیت خود تمرکز کافی نداشتند. پس عجیب نیست اگر از ناکارآمدی آن نهاد فرهنگی برنجیم. حال آنکه طبق فرموده رهبر عزیزمان جنگ، جنگ نرم است و اولویت مسائل کشور فرهنگ!!!


تریبون مستضعفین- یکی از مسئولان فرهنگی کشور امسال از سوی سازمان صدا و سیما به عنوان چهره ماندگار در رشته تخصصی‌اش معرفی شد. برایمان این سئوال پیش آمده که چگونه یک شخص هم می‌تواند چهره ماندگار شود و هم یک مسئولیت مهم فرهنگی را بر عهده داشته باشد. علی‌القاعده هر دوی این کارها نیازمند وقت‌گذاری زیاد است.

با نگاهی به رزومه علمی ایشان که در سایت دانشکده مربوطه مشخص شد که تلاش‌های علمی ایشان غیر واقعی نیست. و مهمتر اینکه بخش عمده‌ای از تلاش‌های علمی ایشان در همین دوره مسئولیت انجام شده است(حداقل نیمی از افتخارات علمی).

رهبر معظم انقلاب قبلا هر ساله مسئولان این نهاد فرهنگی را به حضور می‌پذیرفتند اما حداقل سه سال است که جلسه سالانه ایشان برگزار نشده است. ایشان در یکی از جلسات دانشجویی، از جوانان خواستند برای اصلاح ساختار این نهاد فرهنگی پیشنهاداتی ارائه نمایند. برخی از مطالبات رهبری از این نهاد فرهنگی روی زمین مانده است. حکم اننصاب مسئولان این نهاد فرهنگی شش‌ماه است که تمدید نشده است و… اینها نشانه‌ای از نارضایتی مسئولان نظام از جمله رهبر انقلاب از این نهاد فرهنگی است.
اینک روزمه علمی ایشان و کسب عنوان چهره ماندگاری به خوبی نشان می‌دهد که ایشان در دوره مسئولیتشان همت بالایی برای انجام امور علمی داشته و لذا بر مسئولیت خود تمرکز کافی نداشتند.
پس عجیب نیست اگر از ناکارآمدی آن نهاد فرهنگی برنجیم. حال آنکه طبق فرموده رهبر عزیزمان جنگ، جنگ نرم است و اولویت مسائل کشور فرهنگ!!!

  1. محمد مهدی
    26 ژانویه 2011

    انصافا حرف قشنگی بود

  2. حاجی احمدی
    26 ژانویه 2011

    بنده همان دانشجویی هستم که در محضر رهبر انقلاب در مورد ساختار شورای عالی انقلاب فرهنگی صحبت کردم و ایشان به بنده فرمودند که اگر پیشنهادی دارید ارائه دهید. پس از آن جلسه در دیداری دو ساعته با دبیر شورا (آقای مخبر دزفولی) تقریبا اکثر ابهامات بنده مرتفع شد و حقیقتا کارهای سنگین و دامنه داری را شورا در دست دارد که شروع اکثر آن ها از زمان تصدی ایشان بوده است.
    نقشه ی جامع علمی کشور که چندی پیش نهایی شد، نقشه جامع مهندسی کشور،تحول متون درسی(13 رشته اولویت دار)، تحقیقات و مطالعات میدانی ، مانیفست انقلاب اسلامی (اطلس بیانات رهبری) و …. از فعالیت های کلانی است که به شدت توسط آقای مخبر پیگیری میشود و فعالیت علمی ایشان را می توان نقطه ی قوت ایشان در برنامه ریزی و مدیریت زمان دانست زیرا اکثر اعضای شورا بسیار کمتر از ایشان وقت گذاری می کنند و انتقاد اصلی من هم به آن سایر اعضاست

  3. رحماني
    27 ژانویه 2011

    پس لابد آقا اطلاع كافي نداشتند از همه كار كه شورا دارد و رو هوا فرمودند طرح اصلاح بدهيد !!!!!
    اخوي گرام
    ما هم با ايشان جلسه داشتيم و فهميديم عملا كار جدي‌اي انجام نمي‌دهند

  4. كلهر
    30 ژانویه 2011

    مشكل شورا بيش از آنكه به افراد بر گردد به ساختار شورايي آن بر مي گردد و دوستان بهتر است به جاي اينكه همه مشكلات را به گردن فردي كه اصلا مسئوليتي در اين باره ندارد بيندازند، متوجه چالش هاي باشند كه معمولا براي ساختارهاي شوراي وجود دارد و براي شوراي انقلاب فرهنگي بيش از همه است.
    نكته مهم اينه كه 1. در شورا هيچ كس مسئول نيست، آقاي مخبر فقط دبير شورا هستند نه مسئول و ريس شورا. دوستان اگر جاي براي گير دادن هست( كه به نظر من نيست) بايد بدانند به چه كسي ايراد بگيرند.
    2. درست به خاطر اينكه در ساختار شورايي هيچ كس مسئول نيست ، امكان نظارت بر اقدامات و فعاليت هاي آنها وجود ندارد.اگرچه سال گذشته اعتبار شورا بالغ بر 13 ميليارد تومان بوده اما در ساختاري كه فردي مسئول امور نيست امكان نظارت هم وجود ندارد.
    3. در سال هاي اخير مهم ترين ادعاي اعضاي شورا عدم توجه نهادهاي و دستگاههاي اجرايي به مصوبات شورا بوده و به همين خاطر هم رهبري با حمايت صريح از اين شور و لازم الاجرا دانستن مصوباتش تلاش نمودند اين بهانه را از شورا بگيرند، و علي رغم اينكه در حال حاضر تقريبا همه دستگاهها اجرايي به مصوبات شورا توجه مي كنند اما اتفاقي نمي افتد.
    4. علت هم در آن است كه اولا شورا وظيفه سياست گذاري دارد، سياست هاي كه يا بايد از طريق مجلس يا دولت به دستگاهها به عنوان تكليف ابلاغ شود. اما شورا بيشتر سياست هايش را مثل مصوبه عفاف و حجاب به عنوان تكاليف دستگاهها ابلاغ مي كند، وقتي تكليفي ابلاغ شد، لاجرم براي اجرا نيازمند منابع مالي است. اما شورا امكان تامين منابع مالي را ندارد چون منابع مالي از طريق قانون بودجه و با تصويب مجلس تامين مي شود. پس مي ماند تكاليف بدون منابع مالي لازم براي اجرا و طبعي است كه اين وظايف اجرا نشود چون امكان اجرا ندارد.
    5. ساختار اداري شورا هم در ساختار كلي نظام چندان روش مشخص نيست. نسبت اين شورا با مجلس به شدت ابهام دارد و هر از چندي در دعواهاي سياسي مجلسيون خود را نشان مي دهد. با مجمع تشخيص با دولت و قوه قضياييه نيز به روشني مشخص نيست.
    انتها اينكه چگونه مي توان از يك ساختار شتر گاو پلنگ انتظار كار داشت. با قطعيت تمام اگر تمام اعضاي شورا عوض شوندهم اتفاقي نخواهد افتاد به خاطر اينكه اصلا اين ساختار اجازه كار نمي دهد.
    ايده خامي در ذهن دارم كه هنوز پخته نشده اما به گمانم موثرترين راه براي فرهنگ، تشكيل ستاد كل نيروهاي فرهنگي زير مقام معظم رهبري و خارج شدن فرهنگ و دستگاههاي فرهنگي از ذيل همه قوا و تجميع آن در اين ستاد است. درست شبيه وضعيتي كه ما در نيروهاي نظامي داريم.
    مشكل فرهنگ شورا نيست بلكه همه ساختارهاي فرهنگي كشور از حيث ساختاري اشكال دارند. شورا را عوض كرديد با جناب ريس دفترهاي مختلف در دولت هاي مختلف كه روحيه هاي لطيف دارند و به خانم هاي هنرپيشه علاقه وافر چه كار مي توانيد بكنيد

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.