محمدعلی زلفیگل که در بدو تأسیس بنیاد ملی نخبگان قائم مقام این بنیاد بود طی نامهای از عزتالله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما خواستار شد شبکهای با عنوان نخبگان راه اندازی شود.
محمدعلی زلفیگل در این باره گفت: طی نامهای به رئیس سازمان صدا و سیما پیشنهاد تأسیس شبکهای جدید با عنوان شبکه نخبگان یا فرزانگان یا فرهیختگان را ارائه کردم.
وی با یادآوری اینکه بنیاد ملی نخبگان در حال حاضر چندین هزار عضو دارد گفت: شبکه نخبگان زمینهای برای معرفی الگوهای متنوع در زمینههای هنری، ورزشی، علمی پژوهشی، صنعتی، نوآوری، کارآفرینی و … باشد تا روش زندگی آنها و اینکه چطور این موفقیت برایشان کسب شده است در این شبکه مطرح شود.
این استاد دانشگاه با تأکید بر تحول در نظام برنامهریزی رسانه ملی گفت: به جای اینکه نسل جوانمان به دنبال توجه به ماهوارهها باشد و در زمینههای زندگی، رفتاری، ظاهری و … به دیگران نگاه کند، باید خودمان برایشان برنامه داشته باشیم چون اگر خودمان برنامه نداشته باشیم دیگران برایمان برنامهریزی میکنند.
رئیس دانشگاه بوعلی همدان افزود: در حال حاضر شبکه 3 رسانه ملی بیشتر الگوهای ورزشی را معرفی میکند و گویی به اشتباه این را منتقل میکند که اگر میخواهید وضعتان خوب شود باید فوتبالیست یا بازیگر سینما شوید. در مراسم مختلف اعم از عید و روزهایی که مردم بیشتر برای برنامههای تلویزیون وقت میگذارند بیشتر برای بازیگرهای سینما و فعالان ورزشی برنامه ترتیب میدهند.
وی اضافه کرد: فاصلهای که در مجموع بین توجه به ورزشکاران و هنرمندان با پژوهشگران وجود دارد باعث دلسردی پژوهشگر میشود البته دانشمندان به دنبال اینکه کسی تشویقشان کنند نیستند بلکه آنها عاشق کارشان هستند اما اگر میخواهیم شیب رشدمان در تولید علم و فناوری مرتب صعودی باشد نیازمند الگوسازی از شخصیتهای علمی نیز هستیم.
زلفیگل با بیان اینکه “برخی اوقات یک جرقه ذهنی یک دانشمند مسیر جامعه را تغییر میدهد” به مهر گفت: بارها گفتهایم که توجه نسبتا خوبی به قهرمانان و پهلوانان جسمی میشود ولی آن بهایی که باید به قهرمانان و پهلوانان فکری داده نمیشود.
رئیس دانشگاه بوعلی همدان خاطرنشان کرد: وقتی دانشمندانمان آنقدر برای دشمنانمان مهم هستند که دشمنان برای نابود کردن آنها سرمایهگذاری میکنند، این نشان میدهد که دانشمندان کشورمان تأثیرگذارند.
Sorry. No data so far.