طاهرزاده برای اصفهانیها چهرهای آشناست و چند سالی است که به همت تشکلهای دانشجویی و دانشجویانی که در اصفهان بودهاند، کم و بیش در بین دانشجویان و فعالان فرهنگی کشور شناخته شده است. سال 88 برای وی سالی پربار بوده است و علاوه بر جلسات متعدد سیاسی و فرهنگی، چندین کتاب از وی منتشر شده است.
«انقلاب اسلامی، بازگشت به عهد قدسی»، «جایگاه اشراقی در فضای مدرنیسم» و «امام خمینی(ره) و خودآگاهی تاریخی» سه کتاب تازه از طاهرزاده است که بهمن ماه گذشته منتشر شدهاند و كتاب «انقلاب اسلامی؛ برون رفت از عالم عهد غربی» هم به زودی منتشر و روانه بازار كتاب میشود. کتابهای اخیر در حقیقت متن ویراسته سخنرانیهای وی پیرامون انقلاب و حضرت امام(ره) است كه عمدتاً در دهه اخیر ایراد شدهاند.
رویکرد وی در این کتابها این است که «عهد غربی» را در تقابل مستقیم با «عهد قدسی» معرفی می کند. عهد غربی هم به معنای عهد با زمین و مادیات و نمادش هم تمدن غرب است كه متأسفانه در دو سده اخیر گریبانگیر جامعه و مردم ما بوده و انقلاب عظیم اسلامی و امام خمینی(ره) آمده است كه ما را از سیطره این تفكر شوم رها كند. لذا آثار طاهرزاده از این منظر قابل تأمل و قابل توجه است. چرا که توجه به انقلاب و حرکت امام(ره) در تقابل با مدرنیته نگاهی تازه است، اگرچه فقط منحصر به طاهرزاده نیست و پیش از این هم از سوی شهید آوینی و برخی شاگردان دکتر فردید مانند مرحوم مددپور و حتی دفتر فرهنگستان علوم اسلامی قم خصوصاً استاد حسینی الهاشمی(ره) و حجت الاسلام میرباقری مطرح شده است ولی خیلی کم مکتوب شده است. طاهرزاده در این کتابها، رویکردی تاریخی تحلیلی به معنای رایج ندارد و شاید به تعبیر برخی، رویکرد ذوقی دارد. وی در در نفی نگاه فلسفی غرب به عالم و آدم از نظرگاههای فیلسوفان غربی از جمله هایدگر و رنه گنون و کم و بیش شوآن و روژه گارودی و برخی دیگر مانند سیدحسین نصر و فردید و داوری بهره برده است. علاوه بر آن از «اسفار اربعه» ملاصدرا، «فصوص الحكم» ابن عربی، «تفسیر المیزان» و آراء امام(ره) هم استفادههایی میبرد.
در یک کلام، استاد طاهرزاده از یکسو تحت تأثیر حکمت متعالیه ملاصدرا و عرفان ابنعربی و امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی(ره) است و از سویی دیگر علاقه فراوانی به مباحث سنتگرایان و جریان فردیدی دارد.
وی كتاب دیگری با عنوان «مبانی نظری و عملی حب اهلالبیت(ع)» را در دست انتشار دارد كه مانند آثار گذشته وی، انتشارات لبالمیزان(وابسته به گروه فرهنگی المیزان) عهدهدار انتشار این كتاب است.
طاهرزاده جلسات منظم هفتگی دارد که در آن علاوه بر تفسیر قرآن و تبیین معارف اسلامی، به مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی روز هم توجه دارد که کتابهای منتشر شده، ویراسته موضوعی ان سخنرانی ها و جلسات است. از کسانی است که به سرعت به شبهات مجتهد شبستری در سخنرانی پر سروصدایش در دانشگاه اصفهان پاسخ داده است تا دانشجویان اصفهانی جوابی مستدل و به موقع به سئوالات و شبهات به وجود آمده داشته باشند. قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری هم در حمایت از احمدی نژاد و گفتمان انقلاب اسلامی سخنرانی های زیادی داشت و از زاویه خاص خودش، احمدی نژاد را در ایستادگی و مقاومت در مقابل مدرنیته و غرب و گسترش گفتمان انقلاب اسلامی موفق تر می داند و از این منظر هم به نقد بقیه کاندیداها می پردازد و در نهایت آنها را همسو و همراه با گفتمان غربی می داند. گرچه به صراحت چنین چیزی را بیان نکرده است.
اوائل سال هم چند کتاب در زمینه معارف اسلامی منتشر کرده است که «هدف حیات زمینی آدم»، «عالم انسان دینی»، «جایگاه جن، شیطان و جادوگر» و «زن آن گونه که باید باشد» از جمله آنهاست. اما مهمترین کتاب منتشر شده نیمه اول سال وی، «آن گاه که فعالیتهای فرهنگی پوچ می شود» است که نتایج تجربیات و فعالیت های فرهنگی خویش را در این کتاب به صورت نظری تبیین و تحلیل و نقد کرده است که برای همه فعالان فرهنگی خواندنی است.
در همین سال کتابهای فراوانی از وی تجدید چاپ شده است که «آشتی با خدا از طریق آشتی با خود راستین»، «بصیرت حضرت فاطمه(س)»، «جایگاه رزق انسان در هستی»، «جایگاه و معنی واسطه فیض»، «دعای ندبه زندگی در فردایی نورانی»، «ده نکته از معرفت نفس»، «علل تزلزل تمدن غرب»، «فرهنگ مدرنیته و توهم»، «مبانی معرفتی مهدویت»، «معاد؛ بازگشت به جدی ترین زندگی»، «مقام لیله القدری حضرت فاطمه(س)»، «کربلا مبارزه با پوچی ها» و «گزینش تکنولوژی از دریچه بینش توحیدی» از جمله آنهاست. از جمله رویکردهای قابل تقدیر انتشارات وابسته وی این است که متن کامل کتاب و pdf آن را در دسترس مخاطبان سایت المیزان قرار می دهد که اقدامی بی اسبقه در کشور است و امید است بقیه ناشران معروف هم چنین کنند.
یکشنبه 04 آوریل 10 | 10:51
کتابهایی درباره انقلاب اسلامی و عهد قدسی
رویکرد وي در این کتابها این است که «عهد غربي» را در تقابل مستقيم با «عهد قدسي» معرفي می کند. عهد غربي هم به معناي عهد با زمين و ماديات و نمادش هم تمدن غرب است كه متأسفانه در دو سده اخير گريبانگير جامعه و مردم ما بوده و انقلاب عظيم اسلامي و امام خمینی(ره) آمده است كه ما را از سيطره اين تفكر شوم رها كند.
اخرین اخبار
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
پربازدیدترین
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.