شبکه ایران: از جمله موضوعاتی که در ایام فتنه پس از انتخابات سال گذشته در کشورمان مطرح و به سوژه اصلی بسیاری از رسانه های معاند انقلاب اسلامی تبدیل شده بود، ادعای کشته شدن تعداد زیادی از حامیان آقای موسوی در جریان اغتشاشات خیابانی بود.
این پروژه که تحت عنوان “72 شهید” و با بهره گیری از عددی مقدس کلید خورده بود، پس از مدتی روشن شد که تنها هدف آن”تحریک احساسات و عواطف مردم” و توجیه آشوبهای خیابانی است.
هر چند طی آشوب های مختلف تعدادی از مردم و همچنین بسیجیان در نتیجه تحریکات دو میرحسین موسوی و مهدی کروبی و حامیان افراطی شان به شهادت رسیده بودند، اما سواستفاده سران فتنه از برخی کشته شدگان و حتی حضور در مراسم ختم کسانی که پس از مدتی معلوم شد زنده اند، موجب زیر سوال رفتن ادعای آنان شد و نه تنها نتیجه مورد نظر فرقه سبز کسب نشد که حتی ریزش شدیدی گریبان آن را گرفت.
* برگی دیگر از دفتر تشابهات منافقین اول انقلاب با فتنه گران اخیر
هرچند از این دست کشته های دروغین دیگری هم مطرح گردید اما نکته ای که شاید کمتر به آن پرداخته شد موضوع تشابه این تاکتیک سران فتنه با منافقین اول انقلاب است.
عدم صداقت در شعار و عمل، حمایت صریح بیگانگان، ایستادگی در برابر رای مردم و قانون و روی آوردن به اغتشاش و اردوکشی های خیابانی، از جمله تشابهات منافقین اول انقلاب با سران ففتنه عنوان شده است که پروژه شهیدسازی را نیز باید به آن افزود.
در همین راستا مرور خاطرات کسانی که در اوایل انقلاب با سازمان مجاهدین خلق همکاری داشتند، تشابه مذکور را روشن تر خواهد ساخت:
طاهره باقرزاده از اعضای قدیمی سازمان مجاهدین خلق در کتاب خاطراتش تحت عنوان “قدرت و دیگر هیچ” می نویسد: “…در سال 60 برای آشنا شدن شرایط درون زندان و نحوه بازجویی ها گزارشات متعددی میخواندم. در یکی از این گزارشات سازمان نوشته بود که ” پروین پرتوی در زیر شکنجه جان خود را از دست داده است”. همچنین نامی از “فرشته مصلحی” در یکی از گزارشات سازمان بود که وی نیز کشته شده است.
پس از دستگیری فرشته و پروین را دیدم و از اینکه خبر ناقص و کذب بوده درون خودم به خاطر تاثیراتی که در نتیجه این گزارشات در من ایجاد شده بود رنج میبردم.”
*تو هم یک شهید زنده دیگر!
این عضو سابق سازمان مجاهدین خلق در بخش دیگری از خاطراتش نوشته است: “وقتی دستگیر شده بودم چون در شرایط خاص و طی درگیری این امر صورت گرفته بود، لذا مدت 4ماه ممنوع الملافات بودم.از آنجا که خانواده ام از چگونگی درگیری و احوالم مطلع نبودند تصور کرده بودند که طی درگیری کشته شده ام. از طرفی چون اطلاعاتم محفوظ مانده بود این تصور به باور تبدیل شده بود و مرا در لیست کشته شدگان قرار داده بودند.
پس از اولین ملاقاتم موضوع را از مادرم شنیدم و بعد برای هم بندی هایم آن را نقل کردم. دوستی از میان بچه ها با شوخی و خنده گفت: تو هم یک شهید زنده دیگر! مثل پروین پرتوی و فرشته مصلحی و البته از این شهدا !! در میان کشته شدگان سازمان (منافقین) بسیار بودند!”
اماهرچند پروژه “شهید سازی” در سال گذشته توسط مشاورین آقای موسوی و به طور خاص از سویعلیرضا بهشتی پیگیری و رسانه ای شد.
*چند میگیری شهید بشی؟!
از جمله کسانی که در سال گذشته در راستای سیاست شهیدسازی مورد سواستفاده واقع شده بود، خانم ترانه موسوى بوده که رسانه هاى وابسته به ضد انقلاب و همچنین رسانه های وابسته به موسوی و کروبی سعى کردند با انتشار عکس وجعل خبر مرگ و تجاوز به او، جار و جنجال تبلیغاتى شدیدى به پا کنند. ترانه موسویزنی 40 ساله بود که چند سال است در کانادا زندگى کرده و حتیاز خبر کشته شدن خود به شدت متعجب شده بود!
در همان ایام صدا و سیمای جمهوری اسلامی گزارشى از دیدار با خانواده ترانه موسوى پخش کرد که نشان می داد ترانه موسوى که عکس او در سایتهای ضدانقلاب آمده، نه ۱۹ یا ۲۰ ساله، که ۴۰ ساله و ساکن کانادا بوده و حداقل یک سال و نیم است که به ایران نیامده بود!
*حضور موسوی در ختم دختر زنده!
سعیده پورآقایی، دیگر سوژه رسانه های حامی آقای موسوی در جهت پروژه کشته سازی بود که سبزها مدعی شده بودند پس از دستگیری، شکنجه و هتک حرمت توسط بسیجیان، سوزانده شده و در قطعه 302 بهشت زهرا دفن شده است!
از جمله نکات جالب توجه درباره این شهید زنده سبزها، حضور شخص میرحسین موسوی در مراسم ختم وی در 7 شهریور سال گذشته در مسجد قلهک بود که همگان را به تعجیب و میزان صحت ادعاهای آقای موسوی آگاه کرد.
اما چندی بعد که این دختر فراری به خانواده اش تحویل شد،در گفت و گو با رسانه ملی ماجرای فرار خود را و تلاش برخی برای سواستفاده از او را اینگونه روایت کرد: “روز 13 تیر از خانه بیرون رفتم. چون در قفل بود و مادرم ممانعت میکرد از تراس پریدم و پایم شکست، وقتی رفتم بیرون خیلی حالم بد بود و بدنم زخمی شده بود من را به بیمارستان بردند و از من پرستاری کردند. در این مدت یک بار یکی از افراد به من گفت که عکس من را به عنوان کسی که در تظاهرات کشته شده در سایتها زدهاند”!
گفتنی است در حالی که سعیده پورآقایی تنها فرزند خانواده خود بود برخی سایت های ضدانقلاب، او را خواهر یکی از اعضای فعال حقوق بشر ایران معرفی کرده و از کاربران خود خواسته بودند برای شادی روح او فاتحه بخوانند!
آنان حتی در ادعایی دروغین او را فرزند شهید معرفی کرده بودند.
Sorry. No data so far.