جدیدترین شماره نشریه پنجره با پرونده مفصلی در خصوص زندگی و آثار علامه حسنزاده عاملی به همراه تصویری از ایشان بر روی جلد نشریه با تیتر «علامه ذوالفنون» منتشر شد. هشتاد و سومین شماره هفتهنامه خبری-تحلیلی پنجره با مدیرمسئولی علیرضا زاکانی و سردبیری فرشاد مهدی پور و در 84 صفحه در دسترس علاقمندان قرار گرفت.
در این شماره دو گفتگو و یک گزارش ویژه در صفحات ابتدایی به چشم میخورد که اولی به گفتگویی با دکتر کمال هلباوی سخنگوی اخوانالمسلمین مصر اختصاص دارد و مطلب ویژه بعدی به گزارشی در خصوص آخرین تحولات کشورهای عربی و بیداری اسلامی مردم این منطقه میپردازد. سومین ویژه این شماره نیز مطالبی است در خصوص شهید کاظم رستگار که با گفتگو با دختر این شهید بزرگوار پر و پیمان تر شده است.
پاسخی به پاسخ هاشمی
مهمترین مطلب صفحات یادداشت این شماره نیز به پاسخ مبسوط دکتر عباس سلیمی نمین اختصاص دارد که در واکنش به جوابیه علیرضا هاشمی نگاشته شده است. عباس سلیمینمین رئیس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران، تاکنون نقدهای متعدد و البته مستندی درباره مجموعه کتابهای خاطرات هاشمی رفسنجانی نگاشته است که با واکنش نزدیکان نسبی و سیاسی وی روبرو شده است.
هاشمی مسأله اصلی هست یا نیست؟
پس از اتفاقات تلخ 25 بهمن ماه و موضوعگیری قاطبه ملت و مسئولین و فعالان سیاسی، هاشمی رفسنجانی باز هم به سیاق سلوک دو سال اخیرش در اظهاراتی مبهم و دوپهلو اتفاقات 25 بهمن را محکوم کرد. همین موضوع سبب شد تا تشییعکنندگان پیکر شهید ژاله و تظاهرکنندگان معترض روز جمعه 29 بهمن در سراسر کشور بازهم مانند 9 دیماه سال گذشته شعارهای تند و تیزی علیه وی سر دهند. از طرفی اواسط اسفندماه خبرگان ملت قرار است تا دور هم جمع شوند و ریاست دورهای جدید مجلس خبرگان را برگزینند. همه اینها دلایل مناسبی است که سرویس سیاسی پنجره به آن بپردازد. پروندهای که با یادداشت سردبیر پنجره آغاز و با مقاله سید جلال فیاضی پایان مییابد.
نگاهی اجمالی به جشنواره بیست و نهم سرویس هنر پنجره در این شماره با دو مقاله تحلیل نیمه بلند جشنواره پر انتقاد فجر را بدرقه کرده است. مقالاتی که به قلم سعید مستغاثی و محمدتقی فهیم نگاشته شده است.
ذوالفنون عصر ما
همکاران ما در پنجره در ابتدای پرونده ویژه علامه حسن زاده آملی صادقانه برای مخاطب اعتراف میکنند که «برخلاف قواعد روزنامهنگاری، مقهور سوژه این ویژهنامه شدهاند.» برای سوژه این ویژهنامه که به اعتراف دانشمندان حوزه و دانشگاه عالم دهر و مجتهد در بسیاری از رشتههای علمی است، این اعتراف نمیتواند نقطه ضعفی برای خبرنگاران ما باشد.
«بوعلی» عصر ما، اینقدر کمالات و خصائص علمی و معنوی دارد که در برابر عظمت شخصیت وی نتوانیم مدعی پرونده درخور شان ایشان باشیم. اما برای علاقمندان به مکاتب فقهی، فلسفی و عرفانی اسلام مطالعه این صفحات خالی از لطف نخواهد بود. با بزرگترین دانشمند دوران خود باید آشنا شد.
سربازان خستگیناپذیر
اگر علاقمند به مباحث عدالتخواهی هستید، اگر آراء و نظرات چهرههای شاخص جنبش عدالتخواه در سالیان گذشته را دنبال میکنید، توصیه میکنیم که صفحات سرویس اجتماعی این هفته را حتماً بخوانید. وحید جلیلی، حیدر رحیمپور ازغدی، یوسفعلی میرشکاک و محمدصادق كوشكی چهرههای برجستهای هستند که در این صفحات درباره جنبش عدالتخواهی با خبرنگاران ما به گفتگو نشستهاند.
از ورزش سياسی تا سياسيون ورزشی
سالهاست که ورزشیها از چسبیدههای ورزش که حتی یک عکس هم با شورت ورزشی ندارند گلایه کرده و عامل مصائب ورزش کشور را همین سیاسیون و مدیرانی میدانند که به یکباره وارد گود عمیق و خطیر ورزش قهرمانی میشوند. سرویس ورزشی پنجره میزان راستی این ادعا را در گفتگو با مدیران ورزشی سالهای دور و نزدیک ورزش کشور چون هاشمیطبا، غفوریفرد و آصفی بررسی کرده است. مدیرانی که خود آنها نیز احتمالا عکسی با شورت ورزشی ندارند.
مجتبی راعی از کارگردانان برآمده از انقلاب است. از آنها که نفس شهید آوینی به نفسشان خورده و تلاششان این است که به یک سینمای بومیِ دینی و میهنی دست پیدا کنند. سازنده فیلمهایی مثل «تولد یک پروانه» و «غزال» و «شاه خاموش» و این آخری «عصر روز دهم». برای گپ و گفتی کوتاه بچههای چهارسوی پنجره به سراغ او رفتهاند. گفتگو با او را در این شماره حتما بخوانید.
هشتاد و سومین شماره هفتهنامه خبری-تحلیلی پنجره را با آثار و گفتاری از: سعیده حسنزاده آملی، حیدر رضایی آملی، حسن ممدوحی، یدالله یزدانپناه، سیدعلی حسینی آملی، احمد رهدار، یوسفعلی میرشکاک، حیدر رحیمپور ازغذی، محمدصادق کوشکی، وحید جلیلی، مجتبی راعی، عباس سلیمینمین، سعید مستغاثی، سیدمحسن صالح، جواد محدثی، حمیدرضا آصفی، حسن بهشتیپور، سید مسعود شجاعی طباطبایی، زهره الهیان، علیرضا دبیر، شهرام شکیبا، محمدتقی رهبر، حسن غفوری فرد، علیرضا مختارپور، سید رضا اکرمی، مصطفی هاشمی طبا، محمدتقی فهیم، احمد ناطقنوری، سید جلال فیاضی و احمد سالک از گیشههای مطبوعاتی سراسر کشور تهیه کنید.
Sorry. No data so far.