یکشنبه 27 فوریه 11 | 14:53

سخنی در لزوم رعایت اخلاق در برابر اصحاب فتنه

نوع برخورد با فائزه هاشمی و فحاشی صورت گرفته به وی به هیچ وجه پذیرفته شده نیست و علاوه این‌که بر خلاف دستورات دین مبین اسلام و خلاف اخلاق و ادب است، موجب مظلوم‌نمایی جریان فتنه گردیده است. این در حالی است که این افراد در مورد موارد مشابه که در مورد افراد مذهبی و حزب‌اللهی اتفاق افتاده است نه تنها آن را مذمت نکرده‌اند بلکه به تشویق و تهییج در مورد آن نیز پرداخته‌اند


تریبون مستضعفین – فائزه هاشمی سال‌هاست که مغضوب جریان حزب الله است؛ راهپیمایی‌ها و اعتراضات امت حزب الله و بیانیه‌ها و طومارهایی که علیه او در خصوص اظهارات و ایده‌هایش نظیر دوچرخه سواری خانم‌ها و… در سال‌های نه چندان دور، شاهدی بر این مدعاست. لیکن برخی بر این عقیده‌اند که هرچند فائزه هاشمی نفر دوم انتخابات مجلس پنجم بود، رایش را بیش از آن‌که مدیون نام پدر و آرایی که به احترام پدر به او داده شد و شخصیت خود و شعار‌هایش در انتخابات باشد مدیون عملکرد مشکوک جریان موسوم به انصار حزب الله بود که با برخورد غلط خود با وی موجب مظلوم نمایی او و در نتیجه کسب آرا بالا توسط وی شد.

در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر نطق‌های انتخاباتی فائزه هاشمی بیش از آنکه حمایت از کاندیدای مورد نظر او باشد، حاوی تخریب و توهین به کاندیدای رقیب بود به ویژه در مراسم دوم خرداد ۸۸، موجب گردید تا احمدی‌نژاد یکی از اصلی‌ترین تاکتیک‌های تبلیغاتی خود را بر مخالفت با هاشمی و فرزندان او، و انتساب رقبا به ایشان بنا نهد و این مساله را حتا در فیلم تبلیغاتی خود نیز با پخش گوشه‌ای از سخنرانی این آقازاده معروف بگنجاند.

اما آن‌چه در حوادث پس از انتخابات و سخنان ساختارشکنانه و تحریک کننده فائزه هاشمی در اجتماع غیر قانونی معترضین به نتیجه انتخابات روی داد تیر خلاصی بود برای ادامه حیات سیاسی وی در عرصه جمهوری اسلامی ایران و ملت انتظار آن را داشتند تا فائزه هاشمی نیز در کنار سایر دست اندرکاران کودتای مخملی مورد محاکمه قرار گیرد. این خواسته که با دستگیری فائزه هاشمی در جمع اغتشاش گران تشدید گردیده بود، با آزادی فائزه هاشمی در‌‌ همان شب موجی از سوال و نارضایتی را ایجاد نمود. سوالاتی که با فرار برادرش مهدی به انگلیس تشدید گردید.

فرزند هاشمی رفسنجانی در۳۰ خرداد ۸۸ به دلیل حضور در بین ضدانقلاب دستگیر شد اما پس از چند ساعت آزاد گردید. او پس از آن در حرمت شکنی روز عاشورا نیز در جمع ضدانقلاب حاضر شد. با توجه به سابقه وی در این دست اقدامات و تلاش مجدد وی در روز ۱ اسفند برای تحریک برخی از مردم به ایجاد ناآرامی انتظار می‌رفت بازداشت او سرانجام دیگری داشته باشد و بعد از مدتی اندک به آزادی کامل او ختم نشود. اما به نظر می‌رسد برخورد قوه قضائیه با فرزندان آیت الله هاشمی در زمره همان مصلحت‌هایی است که در نحوه برخورد با سران فتنه مورد نظر قرار داده شده است.

جریان حزب‌الله نیز با پذیرش این مهم که تصمیم‌گیری در قبال این فعالیت‌ها با دستگاه قضائی و محاکمه و مجازات سران فتنه باید در چارچوب مصالح مملکت صورت پذیرد باید از برخورد‌های احساسی برخی افراد مشکوک که موجب سواستفاده می‌گردد جلوگیری نموده و هوشیارانه مسائل را پیگیری نماید.

مظلوم نمایی شیوه جذب آرا در خاندان هاشمی

اما برخورد با فائزه هاشمی در شهری ری از چند جهت قابل نقد است نوع برخورد با فائزه هاشمی و فحاشی صورت گرفته به وی به هیچ وجه پذیرفته شده نیست و علاوه این‌که بر خلاف دستورات دین مبین اسلام و خلاف اخلاق و ادب است، موجب مظلوم‌نمایی جریان فتنه گردیده است. این در حالی است که این افراد در مورد موارد مشابه که در مورد افراد مذهبی و حزب‌اللهی اتفاق افتاده است نه تنها آن را مذمت نکرده‌اند بلکه به تشویق و تهییج در مورد آن نیز پرداخته‌اند و رفتاری کاملا دوگانه را در ارزش‌گذاری اخلاقی و اسلامی پیشه می‌کنند. از جمله در مورد انتشار فیلم‌های متعددی که در مورد حمله به چند بسیجی در عاشورای ۸۸ است و همین طور حوادث ۲۵ بهمن ۸۹، که به جوانی که قصد جمع کردن تصویر امام راحل را از زیر پای ضدانقلاب دارد حمله می‌شود و رکیک‌ترین الفاظ همراه با مشت و لگد بر وی فرود می‌آید.

همان‌طور که ذکر شد انتشار فیلم فحاشی به فائزه هاشمی یادآور نوع برخورد جریان انصار در سال‌های گذشته است که موجب مظلوم نمایی و کسب رای فائزه هاشمی گردید. هر چند منکر نفرت عمومی مردم از فزرندان هاشمی نمی‌توان شد و در فیلم منتشره نیز وقتی چند عابر از ماجرا می‌پرسند و متوجه حضور هاشمی می‌شوند به اعتراض به وی می‌پردازند. لیکن نوع زشت برخورد با فائزه هاشمی و الفاظ زشت و رکیکی که به کار برده شده است هر انسان مومنی را آزرده و عصبانی می‌کند، از سوی دیگر این گمان به ذهن برخی خطور کرده است که، شاید باید منتظر ماند تا نتیجه این برخورد را در اجلاسیه آتی خبرگان رهبری دید.

اخلاق و مردانگی

آن‌چه از سیره و منش جوان‌مردی بر می‌آید آنست که در برابر زنان احترام کرده و به اقتضای آن نوع برخورد مناسب اتخاذ می‌کردند. هرچند به هیچ عنوان  نمی‌توان منکر عملکرد ناصواب فائزه هاشمی به ویژه در رخداد‌های پس از انتخابات گردید و باید به انتظار محاکمه و مجازات وی بود لیکن باید تاکید کرد بر اساس متون و دستورات اسلامی و سیره ائمه اطهار(ع) و بزرگان در قبال مجرمین و خطاکاران نیز باید بر اساس اخلاق رفتار کرد و هرگونه بی اخلاقی و رفتار ناشایست در قبال یک زن حتا مجرم به هیچ وجه پسندیده نمی باشد

  1. محمد
    27 فوریه 2011

    شما به آدم کش ها گل می دهید؟(اگر زن باشند)
    جوانمردی را نسبت به انسان انجام می دهند… .

  2. در باب لزوم اخلاق در برابر فتنه‌گران » آغاز در نهایت
    2 مارس 2011

    […] پ.ن:این مطلب را برای تریبون مستضعفین نوشتم هرچند ممکن است الان نظراتم کمی تغییرات کرده باشد چرا که خیلی به این موضوع فکر کردم که اگر من آن‌جا بودم چه می‌کردم به هر روی من باب ارشیو اینجا هم منتشرش می‌نمایم […]

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.