تریبون مستضعفین- چندی پیش در پی انتشار بیانیهی بسیج دانشجوی دانشگاه امیرکبیر، که در آن نسبت به تبعیض در برخورد با دانهدرشتها و مفسدین دارای پشتوانه اعتراض شده بود، مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه به دادسرا احضار شد. همچنین رسانههایی که این بیانیه را پوشش دادهبودند، بازپرسی شند.
این در حالی است که رئیس قوه قضائیه در موضع گیریهای اخیر خود از برخورد جدی با مفسدان خبر داده بود و گفته بود که در برابر فشارهای گروههای سیاسی عقب نشینی نخواهد کرد؛ اما احضار مسئول بسیج عدالتخواه دانشگاه امیرکبیر، موج اعتراضات و نگرانیهای بسیاری را در پی داشت.
جنبش عدالتخواه دانشجویی، در بیانیهای مراتب اعتراض خود را اعلام کرد و گفت: «آیا نباید مایه تاسف باشد که یک تشکل و یا دانشجوی بسیجی به واسطه ابراز کلمه حق و اعتراض به تبعیض ناروایی که ایجاد شده است مورد فشار و تهدید و پیگرد رسمی مسئولان قوه قضائیه قرار گیرد؟!چگونه بعد از این توقع دارید تشکلی که به تعبیر امام راحل «شجره طیبه» است و اعضای آن با اخلاص و دلسوزی به دنبال اصلاح ناکار آمدیها و تذکر به مسئولین هستند وظیفه خود را به درستی در حمایت از اقدامات قوه قضائیه در برخورد با مفسدین انجام دهد؟ عدالت خواهان همانگونه که از برخورد با مفاسد از سوی مسئولین دفاع می کنند به شدت از کسانی که در این راه مجاهدت می کنند نیز حمایت خواهند کرد و نخواهند گذاشت هزینهها و فشارهای بیمورد و واهی سایر عدالت خواهان به کناری رانده و دلسرد نماید. جنبش عدالت خواه دانشجویی مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به اقدام مسئولین قوه قضائیه درباره فشار به دانشجویان بسیجی عدالت خواه اعلام میکند و از مسئولین آن قوه میخواهد که هر چه سریعتر این اقدام را متوقف نمایند تا بیش از این موجبات ناراحتی عدالتخواهان را فراهم نیاورند.»
پیش از این نیز ۲۰۱ تشکل دانشجویی، خواستار برخورد با سران فتنه و مفسدینی شدند که به خاطر داشتن پشتوانه مصون ماندهاند.
در ادامهی این روند، اینبار بسیج دانشجویی دانشگاه شریف با صدور نامهای سرگشاده خطاب به آیتالله آملی لاریجانی نسبت به احضار مسئول بسیج دانشجویی اعتراض کرد.
متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف به شرح ذیل است:
بسمالله الرحمن الرحیم
حضرت آیتالله آملی لاریجانی، ریاست محترم قوه قضائیه
آنچنانکه رهبر بزرگوار انقلاب نیز بارها به دانشجویان انقلابی اشاره کردهاند، آرمان خواهی و عدالتطلبی شاهرگ حیاتی جنبش دانشجویی میباشد، جنبشی که خود را جلودار حرکت ملت و کشور ایران به سمت قلههای ایمان، عزت، پیشرفت و عدالت میبیند.
از همین روی، همزمان با حضور جناب عالی و از آنجا که در سخنان مراسم انتصابتان اینگونه بر میآمد که عزمی جدی در راستای برخورد با مفاسد اقتصادی،سیاسی و … دارید، بارقههای امید خود را در نامهها و بیانیههای مختلف ضمن هشدار دادن نکاتی خدمتتان عرض کردیم.
اما متاسفانه علیرغم بعضی اقدامات مهم و مثبت نسبت به دورههای قبلی قوه قضائیه، که از آنها حمایت کرده و میکنیم، آنچه که در برخورد با بعضی از فتنهگران که خود را در پشت پردههای آهنین مافیای قدرت و ثروت پنهان کردهاند، دیده شد تا حدی آن عزم ابتدایی را برای برخورد با با سران اصلی فتنه و دانه درشتهای مفاسد اقتصادی و پرهیز از تبعیض، در هالهای از ابهام فرو برده است.
قوه قضائیه علیرغم همه درخواستهای ملی و مردمی در طی این چندماه به ویژه نهم دی و 22 بهمن، افشاگریهای رییس جمهور در مناظرهها پیرامون جرایم فرزندان آقای هاشمی و برخی دیگر از شبکههای زالو صفت اقتصادی سیاسی، درخواست رییس مجلس شورای اسلامی در سخنان اخیرشان برای رسیدگی به برخی اتهامات خاص، نامه 223 نفر از نمایندگان برای مبارزه با دانه درشتهای مفاسد اقتصادی و … ، هنوز هیچ اقدام جدی برای رسیدگی به اتهامات سران اصلی فتنه و همچنین فرزندان آقای هاشمی ( امری که خود ایشان نیز اخیرا در سخنانی بر ارجاع پرونده خانوادهشان به دادسرا حمایت کردند) و دیگر متهمانی که ذهن عموم مردم بر روی آنها حساس شده است و برخی از آنها خود را در ذیل پستها و مقامهای بلند و مهمی در ارکان مختلف کشور حتی دولت، پنهان کردهاند، انجام نداده است.
و البته عجیب آن است که برخی از این آقایان پستهایشان دقیقا برای مبارزه با مفاسد افرادی همچون خودشان است!
مردم در 9 دی ماه و 22 بهمن به عرصه آمدند و حضور خود را اعلام نمودند و حجت را بر تمامی مسولین به ویژه قوه قضائیه برای برخورد با فتنه گران تمام نمودند آنچنانکه رهبری عزیز نیز چنین فرمودند “مسئولین کشور میبینند مردم در چه جهتی حرکت میکنند حجت بر همه تمام شده است. حرکت عظیم روز چهارشنبه نهم دی ماه حجت را بر همه تمام کرد. مسئولین قوه قضاییه میدانند که مردم در صحنهاند و چه میخواهند. دستگاهها باید وظایفشان را انجام بدهند، هم وظایفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاش گر و ضد انقلاب و ضد امنیت هم وظایفشان در زمینهى ادارهى کشور “.
اما در مقابل این همه رشادتها و حماسه سازی ملت چه قدر جامه عمل به درخواستهای آنان پوشانده شد، آیا سخنانی همچون ” پیام ملت را شنیدیم ” توانست آنها را در مبارزه با تبعیض و دوگانگی در برخورد، آرام نماید؟
آنچه که مورد تاسف فراوان ما و یکی از علتهای ارسال این نامه به شما گردید، رخدادی است که در روزهای گذشته اتفاق افتاد که اگرچه مسبوق به سابقه بوده است اما به نظر میرسید که در رویکرد جدید آن قوه این امر اصلاح گردد اما گویی حال که قوه قضائیه جسارت برخورد با حریم ساختگی برخی آقازادهها و دیگر سران فتنه را ندارد، میخواهد صورت مساله را پاک نماید و به جای پاسخگویی به اعتراضهای مردمی و در راس آنها اعتراضات دانشجویی، با دانشجویان عدالتخواهی برخورد نماید که از این همه سستی و دوگانگی در برخوردها ابراز انزجار و ناراحتی مینمایند.
بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، ضمن حمایت از بیانیه تشکلهای دانشجویی دیگر در روزهای گذشته برای مبارزه با تبعیض و همچنین تشکر از قوه قضائیه و قاضی محترم پرونده آقای حسین مرعشی برای برخورد جدی با ایشان، اعتراض خود را از قوه قضائیه به خاطر احضار مسئول یک تشکل بسیج دانشجویی به جای پاسخگویی و روشنگری اعلام میدارد.
برادر گرامی جناب آقای آملی لاریجانی، سکان قوه قضائیه به کدام سمت هدایت می شود؟
وای از آن روزی که قوه قضائیه فراموش کند که تمام مشروعیت آن قوه وابسته به مبارزه با تبعیض است!
این جملهای است که مقام معظم رهبری آن را خطاب به مسولین بیان نمودهاند ” مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالتخواهی است “
حال سوال اینجاست که آیا قوه قضائیه در مسیر مبارزه با تبعیض گام بر میدارد؟
آیا نظرات حضرت روح الله که همه ما مدیون آن بزرگوار هستیم را در باب تبعیض در قامت عدالت شنیده یا خواندهاید؟
“ما یک همچو اسلامی (می خواهیم) که عدالت باشد در آن، اسلامی که در آن ظلم نباشد، اسلامی که آن شخص اولش با آن فرد آخر همه در سوا(مساوی) در مقابل قانون باشند “
مگر یک یا چند خانواده مشخص با همه بستگان و اعوان و انصارشان چقدر در پیشگاه قوه قضا دارای ابهت و جبروت میباشد که قوه قضا حاضر است اینچنین تمام مشروعیت، حیثیت و آبروی 30 ساله خود را در مصون ماندن اعضای این طیف در طبق اخلاص قرار داده و جایگاه خود را در نگاه مردم پایین آورد؟
شاید اگر از زبان ولایت این سخنان را بشنوید برایتان مهمتر باشد آنجا که فرمودند : ” تسامح در مبارزه با فساد، به نوعى همدستى با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومى به دستگاههاى دولتى و قضائى در گرو آن است که این دستگاهها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند. “
همچنانکه در دیدار اخیرتان با مراجع نیز، این بزرگواران به شما اشاره نمودند، باید به طور جدی از اعمال نفوذها در تصمیمهای اصلی قوه در برخورد با متهمان جلوگیری شود و اهمالها در برخورد با فتنه گران اصلی و دانه درشتهای مفاسد اقتصادی، جز این ظن را تقویت نمیکند که در تصمیمهای قوه قضائیه در برخورد با متهمان، میزان نفوذ آنها، در برخورد با جرمشان تاثیر بسزایی دارد.
اسلام دینی است که بیشترین تاکید را بر اجرای قسط و عدالت دارد ” قُلْ أَمَرَ رَبىِّ بِالْقِسْطِ ” ” لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَینَاتِ وَ أَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْکتَابَ وَ الْمِیزَانَ لِیقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط ” شایسته است که اشاره ای هم به سیره اهل بیت والا مقام نماییم به ویژه امیر مومنان، علی (ع) که کشته اجرای عدالت و پرهیز از هرگونه تبعیض در برخورد با مفاسد بود.
از نظر آن حضرت اصلی که میتواند تعادل اجتماع را حفظ کند و به پیکر اجتماع آرامش بدهد عدالت است. ایشان از کوچکترین ستمی حتی گرفتن دانهای جو ازمورچهای گریزان بود او در این راستا به گفته و نوشته و شعار اکتفا نمیکرد بلکه عملاً برای محو ستم و استقرار عدالت تلاش میکرد و حتی ازعزیزترین بستگانش هم نمیگذشت زیرا خدایش به عدل فرمان داده بود.
هرگز چون سیاستمداران دنیاپرست مصلحت اندیشی نکرد و هیچ گاه از ستمی چشم پوشی ننمود. او حکومت را وسیلهای تلقی کرد تا توسط آن اقامه حق نماید و باطل را محو کند، ایشان به ابن عباس فرمود: حکومت برای من از این کفش وصله دار ارزش کمتری دارد مگر این که اقامه حق کنم یا باطلی را از بین ببرم.
آن حضرت تأکید میفرماید: برپایی دولت عدل از واجبات است. و گوشزد نمودهاند که: هر کس عادل باشد حکمتش تأثیرگذار میگردد، حضرت میفرمایند: عدل جامعه را پایدار میکند و باعث شکست دشمنان میگردد، با اجرای عدالت برکتها زیاد میشود، و هر کسی که عدالت گستری نماید خداوند بر او رحمت میفرستد و از نشانههای بزرگواری عمل کردن به روش عادلانه است.
لذا لازم است که بر این نکته تاکید نماییم که اگر بنا بر آن است که هر کس در دایره قدرت اژدهای هفت سر مافیای سیاسی،اقتصادی هست، مصونیت قضایی داشته باشد و بیرون از آن همه و همه، به طرفه العینی، برخورد با جرایمشان صورت میگیرد، اعلام نمایید تا جنبش دانشجویی و مردم نیز تکلیف خود را بداند.
در پایان بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف، ضمن برائت از این عمل نادرست، در احضار مسئول یک تشکل بسیج دانشجویی برای بیانیه آرمان طلبیاش به جای پاسخگویی به آن، برخود میداند که بار دیگر شما و قوه متبوعتان را پیش از آنکه کاسه صبر ملت لبریز شود، به حرکت در راستای عدالت، بدون هرگونه مصلحت اندیشیهای بی اساس در برخورد با مافیای قدرت و ثروت با تمامی وابستگان و فرزندانشان، دعوت نماید.
زیرا عدالتخواهی لب انتظار رهبری از جنبش دانشجویی است و بی گمان در این مسیر کوتاه نخواهیم آمد.
سلام
آقا دمتون گرم
تاکی باید چوب این ملاحظه کاری ها را بخوریم؟؟؟
الیس الصبح بقریب
انقدر عصبانی متاثر شدم که نمیدونم چی بگم،اخه اینا که ادعای ولایت پذیری شون میشه اینطورند از بقیه چه انتظاری هست!!!
پس کو بصیرتشون؟
پس کو عدالتشون؟؟؟
انتظار یعنی این؟!؟!؟!
بمیرم برای آقا که چه متولی هایی داره!!!
بمیرم برای امام زمانم که منتظر کیاست!!!
این کارا به جای روشن گری هاشونه!!
ببینید جبهه کفر چطور گوش به فرمان رهبرشونند….و ما….
شما کاسه داغ تر از اش هستید؟
قوه قضاییه توسط رهبر انتخاب میشه..