به گزارش خبرگزاري رويترز، وزارت خارجه اروگوئه در بيانيهاي که روز سهشنبه (24 اسفند) منتشر شد، اعلام کرد، تصميم اين کشور مبني بر به رسميت شناختن کشور مستقل فلسطين نشان دهنده مشارکت اروگوئه در ايجاد صلح در خاورميانه است.
تصميم اروگوئه همگام با حمايت بينالمللي از قطعنامه سازمانملل مبني بر پايان دادن به اشغال سرزمينهاي فلسطين از سوي اسرائيل است.
جامعه بينالملل از درخواست فلسطينيان براي ناميدن مناطق باريکه غزه، کرانه باختري و شرقبيتالمقدس به عنوان کشور مستقل فلسطين حمايت کردهاند.
اسرائيل سرزمينهاي غزه، کرانه باختري و شرقبيتالمقدس را طي جنگ شش روزه در سال 1967 ميلادي به اشغال خود در آورده است.
با وجود مخالفت و محکوميت ادامه شهرکسازي اسرائيل در سرزمينهاي اشغالي،از سوي سازمان ملل، اين رژيم همچنان با اصرار تمام، به شهرکسازي در سرزمينهاي کرانه باختري و شرق بيتالمقدس ادامه ميدهد.
تاکنون بيش از يکصد کشور با بيانيه فلسطيني 1988 درباره استقلال سرزمين فلسطين موافقت کردهاند.
در اين ميان بسياري از کشورهاي امريکاي لاتين مانند آرژانتين، بوليوي، برزيل، شيلي، اکوادور، گويان، پاراگوئه، پرو و ونزوئلا کشور مستقل فلسطين را به رسميت شناختهاند.
Sorry. No data so far.