علی جهانشاهی جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیركبیر در گفتگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در هفته دوم فروردین بسیج دانشجویی دانشگاه امیركبیر بیانیهای اعتراضی نسبت به عملكرد قوه قضاییه منتشر كرد و برقرار شدن یكسان عدالت برای همه مجرمین را خواستار شد كه پس از آن مسئول این تشكل به صورت تلفنی و بدون اینكه عنوان اتهام ذكر شود، به دادستانی تهران احضار شد.
وی با بیان اینكه در روز 12 فروردین مجددا با وی تماس گرفته شد و از او خواسته شد تا در صبح روز شنبه 14 فروردین حتماً در دادستانی حاضر شود و همچنان پاسخی به سوال وی از موضوع و علت احضار، داده نشد، ادامه داد: پس از آنكه مسئول بسیج دانشگاه امیركبیر به علت رسمی و قانونی نبودن احضار، به دادستانی نرفت، دادیار شعبه 1 تلفنی وی را به خاطر این عدم حضور، مورد بازخواست قرار داد و با اشاره به احضار مدیرمسئولان رسانههایی كه بیانیه بسیج دانشجویی امیركبیر را منتشر كرده بودند، موضوع اتهام را زیر سوال بردن تلاشهای فراوان مسئولان قوه قضائیه بیان كرد.
جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیركبیر با اشاره به اینكه یكشنبه 15 فروردین از پلیس امنیت با وی تماس گرفته و از وی خواستند برای دریافت احضاریهای مكتوب به پلیس امنیت مراجعه كند، تصریح كرد: پس از پیگیری سازمان بسیج دانشجویی مقرر شد وی صبح روز سه شنبه 17 فروردین در دادستانی تهران حاضر شود و به 3 اتهام خود یعنی؛ افترا، نشر اكاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه قوه قضائیه پاسخ دهد.
جهانشاهی در ادامه گفت: وی پس از حضور در دادستانی و ارائهی توضیحات مفصل مكتوب پیرامون چگونگی روند صدور بیانیه و ارسال به رسانهها، 3 اتهام خود را نپذیرفته و صدور این بیانیه را در راستای وظیفهی جنبش دانشجویی مبنی بر مطالبه حداكثری، و موجب تقویت و كمك به مسئولین سالم و كاردان دستگاههای نظام خواند، و از این برخورد دستگاه قضائی اظهار تعجب كرد.
وی اضافه كرد: دادیار شعبه 1 نیز پس از شنیدن دفاعیات، برای مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیركبیر، قرار بازداشت صادر كرده و آن را به كفالت 300 میلیون ریالی تبدیل كرد.
جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیركبیر در ادامه صحبتهای خود افزود: موضوعی كه باعث تحیر و تعجب جنبش دانشجویی شده است، این است كه چرا افرادی كه با دلسوزی و عدالتخواهی به مطالبهگری از دستگاههای نظام میپردازند باید مورد بازخواست قرار گیرند، در حالیكه مطالبهگری حداكثری از مسئولین نظام از وظایف مهمی است كه رهبر عزیز انقلاب بر عهده جریانهای دانشجویی قرار دادهاند.
جهانشاهی با طرح این سوال كه آیا تصور میشود با برخورد با این نوع اعتراضها مشكلات و مسائل موجود در كشور حل خواهد شد؟ تاكید كرد: ما معتقدیم كه مطالبهگری و عدالتخواهی جریانهای دانشجویی در داخل چارچوبهای نظام، عاملی برای اصلاح مسیر حركت انقلاب، افزایش كارآمدی آن و جلوگیری از ایجاد انحراف و فساد در هر نهادی است.
وی با بیان اینكه در این 9 سال بعد از فرمان 8 مادهای رهبر عزیز انقلاب، انتظار جنبش دانشجویی، برخورد سریع و قاطع با مفسدین بوده است كه متأسفانه شاهد آن نبودهایم، گفت: اگر قوه قضاییه همین حساسیت و پیگیری سریع و مصرانه ای كه در یك هفته اخیر نسبت به بیانیه ما انجام داد را درباره مسائل و مشكلات جدی كشور و برخورد با مفسدین و مسببین اصلی فسادهای اقتصادی و سیاسی انجام میداد، بسیاری از مشكلات موجود در كشور پدید نمیآمد.
Sorry. No data so far.