چهارشنبه 13 آوریل 11 | 14:07

کلینتون: نگذارید انقلاب‌هایی مانند انقلاب اسلامی ایران شکل بگیرد

وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا بار دیگر به نگرانی کشورش از تاثیرگذاری انقلاب اسلامی ایران بر انقلاب‌های ملت‌های عربی منطقه اذعان کرده و از سران کشورهای عربی خواست تا نگذارند این کشور‌ها تبدیل به روایتی جدید از انقلاب ایران شوند.


هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا بار دیگر به نگرانی کشورش از تاثیرگذاری انقلاب شکوه‌مند اسلامی ایران بر انقلاب‌های ملت‌های عربی منطقه اذعان کرد.

به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبری بی‌بی‌سی، وزیر امور خارجه آمریکا از کشورهای عربی خواست تا نگذارند کشور‌هایشان به «روایتی جدید از انقلاب ایران» بدل شود.

هیلاری کلینتون که در اجلاس سالانه ایالات متحده آمریکا و اسلام در واشنگتن سخن می‌گفت، همچون همیشه فرصت را برای القای ایران‌هراسی غنیمت شمرد و جمهوری اسلامی ایران را به مقولاتی چون خشونت و استبداد متهم کرد.

کلینتون که کشورش سال‌ها حامی دیکتاتورهای سرنگون شده یا در شرف سرنگونی عرب منطقه بوده است، پیش‌تر نیز ناخشنودی خود را از حمایت ایران از خیزش‌ای مردمی در کشورهای عربی با ادبیاتی توهین‌آمیز بیان کرده بود.

تحلیلگران ضمن تاکید بر بی‌اثر بودن ادعاهای وزیر امور خارجه آمریکا با توجه به رشد آگاهی در میان امت اسلامی نسبت به اهداف امپریالیستی رژیم آمریکا در منطقه، بر این باورند که این سخنان جز بیان نگرانی واشنگتن از تاثیر شگرف انقلاب اسلامی ایران بر انقلاب‌های عربی، معنای دیگری ندارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.