چهاردهمین شماره هفته نامه ۹دی در حالی امروز منتشر شد که این هفته نامه تیتر یک خود را به تبیین مفهوم حکم حکومتی اختصاص داده است. ۹دی در مطلبی با عنوان «نظام اسلامی با حکم حکومتی بن بست ندارد» به دلیل مطرح شدن دوباره مسأله حکم حکومتی در جریان برکناری مصلحی و عدم موافقت رهبری، به بررسی ابعاد فقهی و کلامی حکم حکومتی و تبیین این مفهوم عمیق و کارگشا در نظام حکومتی اسلام پرداخته است.
سرمقاله ۹دی با عنوان «وظیفه حزب الله چیست؟» به قلم مدیرمسئول نگاشته شده و به تبیین اصولگرایی و تکلیف جریان حزب الله در شرایط کنونی پرداخته است.
گفتگو با آیت الله مصباح یزدی که به تعبیر رهبر انقلاب مطهری زمان ماست در خصوص شخصیت شهید مطهری مطلب دیگری است که در صفحه اندیشه ۹دی منتشر گردیده است. مطهری خامنهای در این مصاحبه از نحوه آشنایی خود با مطهری خمینی و همچنین مبارزات آن شهید بزرگوار با جریانات التقاطی و انحرافی سخن گفته است.
در صفحه هنر و رسانه این هفته نامه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، سکوت ده ساله صدا و سیما در قبال فرمان هشت مادهای رهبر انقلاب در جهت مبارزه با مفاسد اقتصادی مورد نقد و تحلیل قرار گرفته است. همچنین نقد و بررسی برنامه جنجالی نود از دیگر مطالب ۹دی در صفحه هنر و رسانه است.
صفحه اندیشه ۹دی چهاردهم همچنین حاوی گفتگویی با حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است. نویسنده کتاب جریانشناسی فکری ایران معاصر در این گفتگو به تحلیل تأثیرپذیری جریانات سیاسی از علوم انسانی غربی پرداخته و با تبیین مبانی فکری دولتهای پس از جنگ، ضمن اشاره به تأثیرپذیری فتنه ۸۸ از علوم انسانی غربی، فتنه احتمالی آینده را متأثر از اسلام گزینش گر طریقتی معرفی میکند که در لایههایی از دولت دهم نفوذ کرده است.
هفته نامه خبری- تحلیلی ۹دی در گزارشی اجمالی به نحوه تعامل رهبر انقلاب با دولتهای نهم و دهم اشاره کرده و ضمن بازخوانی برخی سخنان رهبر معظم انقلاب در تجلیل و حمایت از دولت، از دین دولت و شخص رئیس جمهور نسبت به حمایتهای بیدریغ رهبری سخن گفته است. پاسخ به برخی شبهات مطرح شده در قضایای اخیر با تبیین تفاوت شخص گرایی و تفکر محوری، «ولایت فقیه و مسئله مهدویت» و «فتنه اطرافیان» از دیگر مطالب صفحه سیاست این هفته نامه است.
۹دی از این شماره به بررسی پشت پرده سایتهای مطرح خبری میپردازد که این هفته با گزارشی به نام «از بازتاب تا تابناک» در صفحه بلاگستان، این سلسله مطالب را آغاز کرده است.
مخاطبین ثابت صفحه جریانشناسی این هفته میتوانند از زندگی، روابط پنهان با منافقین و نحوه ارتباطات اردشیر امیر ارجمند با میرحسین موسوی اطلاع یابند. این صفحه پرطرفدار مقاله «امیرارجمند حلقه مفقوده موسوی تا منافقین» در جدیدترین شماره ۹دی تقدیم خوانندگان میکند.
«فساد در تمام دولتها به دنبال نفوذ است» عنوان گفتگویی است که ۹دی با دکتر ابراهیم رزاقی، اقتصاددان در صفحه اقتصاد منتشر کرده است. «بررسی عملکرد خانه سیاسی کارگر» و «گزارشی از کسب بالاترین رشد تولید فولاد جهان در کشور» از دیگر مطالب صفحه اقتصاد چهاردهمین شماره ۹دی است.
علاوه بر موارد یاد شده این مطالب را نیز میتوان در جدیدترین شماره ۹دی مطالعه کرد: «با احمدینژاد چه کنیم؟» که یادداشتی است از تقی دژاکام و شعر زیبای علیرضا قزوه درباره جنایات آل خلیفه در صفحه آخر؛ «پرمخاطبترین نمایشگاه کتاب دنیا» در نقد و بررسی نمایشگاه بین المللی کتاب و «نقش حجاب در مدیریت احساس» در صفحه فرهنگ؛ گزارشی از نحوه بازتاب تحولات منطقه در رسانههای عربی با عنوان «از گزینشهای الجزیره تا خیانتهای العربیه» در صفحه بین الملل.
۹دی هر هفته شنبهها در کلیه مراکز مطبوعاتی عرضه میگردد.
Sorry. No data so far.