حجتالاسلام والمسلمين سيد مهدي خاموشي، رييس سازمان تبليغات اسلامي، اظهار داشت: بسط عدالت به عنوان يكي از شعارهاي تمدنساز و اصلي انقلاب اسلامي مطرح بوده است.
وي، مهمترين ويژگي تفكر ديني در عرصه اجتماع «بسط عدالت» دانست و ادامه داد: مبناي طرح شعار «نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي» مشاركت تفكر ديني در عرصه اجتماع است و اگر ساختار اجرايي حكومت قادر به تحقق عدالت نباشد؛ اين شعار انقلاب اسلامي مغفول خواهد ماند و مقام معظم رهبري به درستي به اين نكته اشاره كردند.
خاموشي ادامه داد: انقلاب اسلامي شعار عدالت را در جهان مطرح كرده است و مسئولان بايد اين شعار را پاسداري كنند تا انقلاب اسلامي هميشه زنده بماند.
رييس سازمان تبليغات اسلامي در پاسخ به اين پرسش كه توزيع آموزشي مبلغان در سراسر چگونه بايد باشد، گفت: محروميت، فضاي كليدي و توزيع جغرافياي مبلغان امر بسيار با اهميتي است كه بايد در حوزه مد نظر قرار گيرد و شوراي تبليغ در حوزه علميه به رياست آيتالله مرتضي مقتدايي شكل گرفته و تمام نهادهاي تبليعي در آن دخالت دارند تا به صورت نظامند به رفع مشكل بپردازند.
غفوريفرد: عدالت در كشور در مقايسه با نظامهاي سياسي ديگر به مراتب بهتر است
«حسن غفوريفرد» عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين نيز در باره عدالت و رابطه آن با سياست گفت: مقام معظم رهبري در جلسه اخير با توجه به معيار حضرت امير درباره عدالت، وضعيت اين مقوله در كشور را راضي كننده ندانستند، چرا كه اوج قله عدالت، عدالت امام علي(ع) است حتي در تقسيم بيتالمال به فرزندانشان اجازه نميدادند قبل از مردم سهم خود را از بيتالمال برداشت كنند.
وي افزود: عدالت در كشور ما در مقايسه با هر سيستم و نظام سياسي ديگر، بهتر و راضي كنندهتر است، اما با اين وجود هنوز در كشور ما فاصله طبقاتي وجود دارد و اين فاصله طبقاتي در جامعه اسلامي پذيرفتني نيست.
غفوريفرد در پايان اين گفتوگوي كوتاه خاطرنشان كرد: بديهيترين تعريف عدالت اين است كه هر كسي در جايگاه خويش قرار گيرد و با توجه به اين تعريف، هر مسئولي كه حق انتخاب دارد بايد شايستهسالاري را مدنظر قرار دهد.
Sorry. No data so far.