شنبه 08 می 10 | 11:26

دبیر مشارکت درباره برانداز بودن حزبش «سند» خواست!

رفتار غیرقانونی و به صحنه کشاندن هواداران برای برخورد با دولت قانونی، موضوعی اتفاقی و از سر احساسات ناشی از شکست در انتخابات نبوده؛ بلکه بر اساس اسناد موثق موجود، استراتژی دائمی این حزب آشوبگر می باشد که فشار از پایین و چانه زنی از بالا، بعنوان شعار محوری بارها توسط سران آن تکرار شده و در سالهای گذشته کراراً به مرحله اجرا گذاشته شده است. بیانیه حزب مشارکت در 25 خرداد نیز در کیفرخواست مورد توجه بود که در آن انتخابات، ” کودتا و سناریوی از پیش طراحی شده” عنوان شده بود


عضو حزب مشارکت که همسو با حزب متبوعش و سران اصلاحات در برابر جمهوریت و قانون ایستاد، در نامه‌ای که برای سایت‌های ضدانقلاب فرستاده، اظهاراتی توهین‌آمیز را به امام جمعه موقت تهران نسبت داده است.

این نامه در واکنش به سخنان اخیر آیت الله خاتمی نگاشته شده است.

چندی پیش، آیت‌الله خاتمی با استناد به مدارک ارائه شده توسط نهادهای اطلاعاتی و همچنین اعترافات اعضای حزب مشارکت در دادگاه، از تلاش این حزب برای براندازی جمهوری اسلامی ایران خبر داد که با واکنش منفی یکی از اعضای این حزب روبرو شد.

محمدرضا خاتمی، دبیرکل سابق حزب مشارکت که پروانه فعالیت آن به خاطر دامن زدن به اغتشاشات سال گذشته و تلاش سران آن برای ایجاد انقلاب مخملی در ایران از سوی کمیسیون ماده 10 احزاب باطل شده است، در نامه‌ای سرگشاده خطاب به آیت‌الله سید احمد خاتمی، اظهارات وی درباره تلاش حزب مشارکت برای براندازی نظام را “فرو افتادن در گرداب” نامیده و بدون اشاره به اعتراف سران این حزب درباره این مساله، نوشته است: “لابد احکام صادره غیر عادلانه دادگاههای آنچنانی یاران ما را پس از ماهها حبس در سلول های انفرادی و فشارهای شدید روحی و گاه شکنجه دیده‌اید و می‌دانید هیچیک به چنین عنوانی محاکمه و محکوم نشده است.”

این ادعای خاتمی البته با احکام صادره از سوی دادگاه در تناقض است. چند روز پیش، دادسرای انقلاب تهران تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب مشارکت را به جرم اقدام علیه امنیت ملی و تحریک حامیان خود به ایجاد آشوب خیابانی به تحمل چند سال حبس محکوم کرد.

در بخش دیگری از این نامه که با استقبال گسترده سایت‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران روبرو شده، محمدرضا خاتمی در اظهاراتی متناقض ضمن تایید تلویحی تلاش برای تغییر نظام ایران، آیت‌الله خاتمی را به محاکمه تهدید کرده و نوشته است: “امیدواریم شما به اندازه کافی مدرک و سند برای پاسخگویی در آینده ای نه چندان دور در محکمه همین دنیا که باید حاضر شوید، داشته باشید.”

این عضو حزب مشارکت در پایان نامه خود هم ضمن ادامه توهین به امام جمعه موقت تهران، اعضای حزب متبوع خود را “جانبازان و ایثارگران”ی خوانده است که “صادقانه از همه چیز خود گذشتند!”

این سخنان محمدرضا خاتمی درحالی مطرح شده که چندی پیش، دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب از پرونده 500 صفحه‌ای تخلفات حزب مشارکت خبر داده بود. همچنین در جریان برگزاری دادگاه رسیدگی به متهمان محرکان ناآرامی‌های سال گذشته، سعید حجاریان و سعید شریعتی، دو تن از اعضای شورای مرکزی این حزب اعتراف کردند که مشارکت از مسیر اصلی خود منحرف شده و در جریان برگزاری انتخابات، به دنبال القای شبهه تقلب بوده است.

کارشناسان مسائل سیاسی معتقدند که این اظهارات توهین‌آمیز دبیرکل سابق حزب مشارکت، تلاشی برای جلوگیری از انحلال قریب‌الوقوع این حزب به دلیل تخلفات گسترده و متعدد آن در سال گذشته و نوعی فرار رو به جلو است.

تحصن مجلس ششم و ایجاد بحران برای نظام

اظهارات محمدرضا خاتمی درباره دلسوزی اعضای حزب مشارکت نسبت به نظام درحالی مطرح شده که اعضای این حزب تاکنون اقدامات مختلفی را علیه اقتدار نظام انجام داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.

در یکی از این موارد، زمانی که اعضای این حزب به عنوان نماینده در مجلس ششم حضور داشتند، دست به تحصن در راهروی مجلس زدند و با مصاحبه با رسانه‌های ضدانقلاب تلاش کردند تا شورای نگهبان را به تایید صلاحیت خود برای انتخابات مجلس هفتم وادار کنند.

این اقدام اصلاح‌طلبان که با مدیریت اعضای حزب مشارکت پیگیری می‌شد، با استقبال گسترده از سوی رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران روبرو شد و آن‌ها از این اقدام به عنوان موضعی علیه نظام ایران یاد کردند.

بیان صریح وزیر اطلاعات درباره برانداز بودن حزب مشارکت

البته اقدامات متعدد حزب مشارکت علیه نظام مساله‌ای است که بارها از زبان مسئولان مختلف نظام بیان و مدارک آن ارائه شده است. چندی پیش حجت‌الاسلام والمسلمین مصلحی، وزیر اطلاعات در یک مصاحبه اعلام کرد: “سند تأملات حزب مشارکت را باید نقشه براندازی نامید.”

وی همچنین با اشاره به یکی از جملات کلیدی این سند مبنی بر اینکه “فردایی که باید در آن شاهد تعمیق و گسترش شکاف حاکمیت و مردم، روحانیت و حاکمیت، روحانیت و مردم، روحانیت و روحانیت، دین و دین از یک سو و شکاف‌های درون حکومتی از سوی دیگر بود”، اعلام کرد:‌ “سران مشارکت مایل بوده‌اند از هر مسأله، پدیده، رویداد واقعی یا مصنوعی علیه نظام استفاده کنند و طبعاً آسیب‌های اجتماعی را بهترین ابزار برای پیشبرد اهداف خویش تلقی می‌کرده‌اند.”

مشارکت؛ عامل اصلی آشوب‌های 25 خرداد

اقدامات ساختارشکنانه این حزب به همین جا ختم نشد و در کیفرخواست دادگاه رسیدگی به پرونده محرکان ناآرامی‌های سال گذشته، نماینده مدعی‌العموم از نقش حزب مشارکت در این حوادث خبر داد.

معاون دادستان تهران در این‌باره گفت: “رفتار غیرقانونی و به صحنه کشاندن هواداران برای برخورد با دولت قانونی، موضوعی اتفاقی و از سر احساسات ناشی از شکست در انتخابات نبوده؛ بلکه بر اساس اسناد موثق موجود، استراتژی دائمی این حزب آشوبگر می باشد که فشار از پایین و چانه زنی از بالا، بعنوان شعار محوری بارها توسط سران آن تکرار شده و در سالهای گذشته کراراً به مرحله اجرا گذاشته شده است.”

بیانیه حزب مشارکت در 25 خرداد نیز در کیفرخواست مورد توجه بود که در آن انتخابات، ” کودتا و سناریوی از پیش طراحی شده” عنوان شده بود. همچنین کشاندن هواداران به خیابان‌ها و مشارکت در تظاهرات غیرقانونی از جمله مواردی بود که باعث شد در روز 25 خرداد آشوب‌هایی در خیابات آزادی شکل بگیرد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.