شنبه 08 می 10 | 13:00

انگلستان پاتوقی برای همراهی با بیگانه، به بهانه تحصیل علم شده است

تحصیل در شرایط عادی و برای مردم عادی محترم است؛ اما مسئله را به این صورت ببینیم که امروز کشور انگلیس پاتوق و کانونی برای آقازاده های مخالف ارزش های مردم و اصل نظام شده است؛ در این صورت قطعا باید تصمیم جدی تری گرفته شود. آلیا با بیان اینکه گفته شده است در حال حاضر حدود 400 آقازاده در انگلیس مشغول تحصیل هستند، اضافه کرد: برخی از این آقازاده ها فرزند نمایندگان مجلس و برخی از مسئولان دولتی و افراد با نفوذ جامعه هستند که در حال تحصیل در دولت انگلیس هستند.


“فاطمه آلیا” عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، به تشریح جزئیات کاهش سطح رابطه علمی با انگلیس پرداخت و اظهار داشت: وقتی بحث، قطع یا کاهش رابطه با کشوری است این تصمیم یک پیام دارد و آن است که اگر با کشوری تبادل علمی، سیاسی و اقتصادی داریم، هدف این است که با رعایت احترام متقابل، منافع دو کشور حفظ شود.

وی اضافه کرد: اگر یکی از طرفین این احترام را رعایت نکرد و با شرکت در موضع گیری خصمانه سایر کشورها و یا فراتر از آن، خود عاملی برای بی احترامی و لطمه زدن به منافع علمی، فرهنگی و سیاسی کشور مقابل شد، در این حال قطع رابطه پاسخ به موضع گیری آن کشور است.

آلیا تاکید کرد: دانشجویان ما، کشور دیگری که از لحاظ علمی هم سطح کشور انگلستان است را می توانند، انتخاب کنند و الزامی به هزینه کردن در کشوری که حتی وظایف حداقلی منشور ملل متحد را رعایت نمی کند، وجود ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: تاریخ نشان داده است که سیاست های انگلیس از زمان طاغوت تاکنون تغییری نکرده است و با توجه به انزجار مردم ما از رابطه با انگلیس، کاهش سطح رابطه در همه زمینه ها در دستور کار خواهد بود.

وی در ادامه اضافه کرد: در حال حاضر در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دیدگاه های مختلفی در رابطه با بحث کاهش رابطه با انگلیس وجود دارد و حتی عده ای قطع رابطه کامل تا زمانی که تغییراتی در مواضع انگلیسی ها بوجود بیاید را خواستار هستند.

نماینده مردم تهران در این زمینه با بیان اینکه نشانه هایی از شکست حزب کارگر در انتخابات پارلمانی انگلستان مشهود است، گفت: احتمال می رود با روی کار آمدن محافظه کاران در انگلیس و مشی نسبتا عقلانی این گروه نسبت به حزب کارگر، تغییری در سیاست خارجی انگلیس بوجود بیاید که در این صورت تغییراتی نیز در سیاست ایران به وجود خواهد آمد.

آلیا در ادامه با بیان آنکه عده ای نیز کاهش رابطه در حوزه اقتصادی و عده ای هم کاهش رابطه در حوزه سیاسی را مدنظر قرار دادند، اظهار داشت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با جلسات متعددی که داشته و در دستور کار آینده کمیسیون نیز است، با توجه به منافع ملی و اصل عزت و حکمت در سیاست خارجی، رای نهایی را صادر می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه اضافه کرد: تحصیل در شرایط عادی و برای مردم عادی محترم است؛ اما مسئله را به این صورت ببینیم که امروز کشور انگلیس پاتوق و کانونی برای آقازاده های مخالف ارزش های مردم و اصل نظام شده است؛ در این صورت قطعا باید تصمیم جدی تری گرفته شود.

آلیا با بیان اینکه گفته شده است در حال حاضر حدود 400 آقازاده در انگلیس مشغول تحصیل هستند، اضافه کرد: برخی از این آقازاده ها فرزند نمایندگان مجلس و برخی از مسئولان دولتی و افراد با نفوذ جامعه هستند که در حال تحصیل در دولت انگلیس هستند.

نماینده مردم تهران با تاکید بر آنکه تحصیل علم در شرایط عادی و برای مردم عادی اشکال ندارد، خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد که انگلستان پاتوقی برای توطئه و نقشه کشی و همراهی با بیگانه به بهانه تحصیل علم باشد، قطعا ملت ما پذیرای آن نخواهد بود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.