پنج‌شنبه 13 می 10 | 13:45

اردویی برای روشن کردن جامعه

يادبودها و سالگرد هاي جشن‌ها و شهادت‌ها فرصت‌هايي است براي ورود به اين الگوها و درس‌گرفتن از دانشگاه بزرگ اهل بيت تا بتوان بر اساس الگوگيري از آنها زندگي كرد… اين بزرگواران الگوي ما هستند و امروز بايد ببينيم كه ما چقدر با آنها فاصله داريم… گروه‌هاي جهادي نبايد فقط در دانشگاه‌ها شكل بگيرد بلكه بايستي ديگر اقشار جامعه نيز در آنها حاضر باشند كه البته براي ورود متخصصين به اردوهاي جهادي برنامه داريم…


حمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين پيش از ظهر چهارشنبه در همايش “رسم هجرت ” كه از سوي سازمان بسيج دانشجويي و با حضور دانشجويان جهادي دانشگاه‌هاي سراسر كشور در تالار فردوسي دانشكده ادبيات وعلوم انساني دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام شهادت حضرت فاطمة الزهرا (س) گفت: عده‌اي كه اين مكتب را نمي‌شناسند ممكن است بپرسند كه چه خبر است كه شما هر روز به بهانه‌اي جشن مي‌گيريد و در بعضي روزهاي سال نيز پيراهن مشكي پوشيده و به عزاداري مي‌پردازيد. اين افراد مكتب را به خوبي نمي‌شناسند به همين دليل اينگونه مباحث را مطرح مي‌كنند.

وي افزود: خدا بشر را براي تعالي خلق كرد و در فطرتش درك الهي و كمال‌جويي را قرار داد؛ همچنين پيامبراني را براي راهنمايي فرستاد تا علاوه بر پيامبر دروني فطرت راه را به انسان‌ها نشان داده و الگوي جامعه باشند و اين عزاداري و جشن‌ها در واقع يادآوري آن الگوها است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه تا در مقابل افراد الگويي منسجم و علمي قرار نگيرد، افراد تصور خواهند كرد كه مسير تعيين شده توسط خداوند را هرگز نمي‌توانند طي كنند، خاطرنشان كرد: حضرت زهرا (س) بالاترين الگو است و اين ايام در واقع زمان مرور ويژگي‌هاي انسان والامقامي چون حضرت صديقة‌الكبري است.

نقدي افزود: آيا حضرت زهرا انساني داراي جاه، كاخ و جايگاه بود و يا يك بانوي جوان و در يك خانه محقر زندگي مي‌كرد؟ ايشان كسي بود كه خدا كوثر ناميدش و اين لقب يعني خير كثير را براي هيچ كس ديگري در نظر نگرفت و اين مسئله نشان مي‌دهد كه حضرت زهرا گوهر برجسته آفرينش بوده و همه خلقت به نام ايشان استوار شد.

وي با طرح اين پرسش كه چه ويژگي‌هايي حضرت صديقه الكبري را برجسته مي‌كند؟ تصريح كرد: پيامبر ثروتي به بزرگي فدك را به دستور خداوند به حضرت فاطمه بخشيد كه البته بعد رحلت پيامبر (ص) آن را غصب كردند اما پيش از آن اين ثروت عظيم در دست اين بانوي بزرگوار بود و حضرت اميرالمومنين علي (ع) و حضرت فاطمه (س) اين ثروت عظيم را خرج فقرا مي‌كردند و در واقع اين بزرگواران الگوي ما هستند و امروز بايد ببينيم كه ما چقدر با آنها فاصله داريم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه از خود ايثار كن و جامعه را روشن و محروميت را برطرف كن مسائلي است كه حضرت فاطمه(س) را، فاطمه(س) كرده است. تصريح كرد: يادبودها و سالگردهاي جشن‌ها و شهادت‌ها فرصت‌هايي است براي ورود به اين الگوها و درس‌گرفتن از دانشگاه بزرگ اهل بيت تا بتوان بر اساس الگوگيري از آنها زندگي كرد.

نقدي افزود: آنها از جان، ثروت و مال خود انفاق مي‌كنند و شرط انتصاب به متقين نيز انفاق است، البته اگر بخواهيد مؤمن هم باشيد بايستي زكات بپردازيد به همين دليل كساني كه ثروت‌اندوزي كرده و آن را در راه خدا انفاق نمي‌كنند، بشارت عذاب دردناك داده شده‌اند.

وي با بيان اينكه انسان اسلامي مانند انسان ليبرال دموكراسي غرب و سوسياليست حيوان نيست كه براي چريدن و چاق شدن و در انتها مردن آفريده شده باشد،‌تصريح كرد: در اين مكاتب گفته مي‌شود بخور، بچر و هر چه بيشتر زور داري بيشتر لذت ببر و بعد هم بمير اما در مكتب اسلامي فلسفه خلفت انسان تكامل است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: الگوهاي عظيم انساني در دفاع مقدس يعني شهدا كه همه هستي خود را گذاشتند و نه فقط از مال بلكه از جان خود نيز مايه گذاشتند، امروز براي ما به يادگار مانده‌اند و بايستي از آنها استفاده كنيم.

نقدي خطاب به دانشجويان حاضر در جلسه اظهار داشت: در اين دنياي وانفسا كه همه به دنبال ماديات هستند بايد به شما آفرين گفت كه اين راه را انتخاب كرده و در اين مسير نوراني قرار گرفته‌ايد و به اردوهاي جهادي مي‌رويد زيرا اين مسير مخصوص كساني نيست كه عضو بسيج هستند بلكه هر كس كه به ارزش‌ها پايبند است، مي‌تواند براي شركت در اين اردوها ثبت‌نام كرده و در اردوهاي جهادي حاضر شود.

وي با بيان اينكه هر دانشكده بايستي يك گروه جهادي بزرگ داشته باشد، تصريح كرد: البته گروه‌هاي جهادي نبايد فقط در دانشگاه‌ها شكل بگيرد بلكه بايستي ديگر اقشار جامعه نيز در آنها حاضر باشند كه البته براي ورود متخصصين به اردوهاي جهادي برنامه داريم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه جهاد ما داراي مشابه بوده ولي كپي برابر اصل نيست، گفت: غربي‌ها انسان‌هايي با نام خدمت به آفريقا مي‌فرستند اما آنها اين مناطق را به استعمار خود درمي‌آورند البته به آنها تواضع نيز نشان مي‌دهند تا بتوانند به خوبي بر روي مردم آن سرزمين سوار شوند اما اردوي جهادي شما با هدف خدمت براي رضاي خدا و با اقدام آنها بسيار متفاوت است.

نقدي افزود: سوسياليست‌ها هم در برهه‌اي جوان‌هاي خود را با اجبار سازماندهي كرده و به روستاها مي‌فرستادند اما در اردوهاي جهادي عشق و اخلاص باعث حضور افراد مي‌شود. در حالي كه در سوسياليسم عشقي وجود ندارد و در غربي‌ها نيز هدف خدمت نيست اما در اردوهاي جهادي خدمت و عشق وجود دارد و انشاءالله خداوند به شما توفيق دهد.

وي لزوم ورود به اردوهاي جهادي را برنامه‌ريزي صحيح عنوان كرد و گفت: بايستي از قبل بدانيم كه به كجا مي‌رويم و به همين ميزان امكانات را فراهم كرد تا روز برگزاري اردوها فرصت وجود دارد البته نبايد در علم كوتاهي كرد و بلكه بايد حتي در اردوها كتاب‌هاي خود را برده و مطالعه كنيم، زيرا پيشرفت علمي نياز اول كشور است اما در كل به دنبال برنامه‌ريزي باشيد.

بعد از پايان يافتن سخنان نقدي، وي از دانشجويان خواست كه مسائل خود را مطرح كنند كه در ابتدا عده‌اي از دانشجويان جهادي با خواندن شعر “الله الله الله الله اكبر، اردوي جهادي مي‌خواهد ديدار رهبر ” خواستار ديدار با مقام معظم رهبري شدند كه بعد از لحظات كوتاهي تمامي دانشجويان حاضر در سالن اين شعر را با هم همسرايي كردند كه باعث شد نقدي اعلام كند كه پيام شما دريافت شد.
همچنين تعداد ديگري از دانشجويان جهادي مسائل و مشكلات خود در اردوهاي جهادي را با رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ميان گذاشتند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.