پنج‌شنبه 20 می 10 | 10:19

تجمع دانشجویان مقابل شورای عالی انقلاب فرهنگی

تجمع دانشجويان دختر در اعتراض به بدحجابي و بي‌حجابي در جامعه اسلامي در مقابل شوراي عالي انقلاب فرهنگي عصر دیروز برگزار شد… در خصوص حجاب مسئله تهاجم و پذيرش الگوي توسعه غربي و پذيرش اين الگو در مديران است كه متاسفانه همين پذيرش مديران بر روي برنامه‌ريزي كشور تاثير گذاشت…با وجود قوانين فراوان و غني شاهد آن هستيم كه مديران مياني با گرفتار شدن در الگوهاي توسعه غربي اين قوانين مصوب را ناديده گرفته و در نتيجه خواسته يا ناخواسته به ناهنجاري‌هاي اجتماعي دامن زده‌اند


تجمع دانشجويان دختر در اعتراض به بدحجابي و بي‌حجابي در جامعه اسلامي در مقابل شوراي عالي انقلاب فرهنگي عصر دیروز برگزار شد. در اين تجمع تعدادي از دانشجويان پسر دانشگاه‌هاي تهران هم حضور داشتند.
دانشجويان تجمع‌كننده همچنين پرچم‌هايي از ايران را به دست داشته و دست‌نوشته‌هاي با مضمون محكوميت بدحجابي به دست گرفته بودند.
تجمع‌كنندگان همچنين شعارهايي با مضمون “ما وارثان زينبيم، مدافعان عفتيم “، “قانون امر حجاب، اجرا بايد گردد “، “دانشگاه بي‌عفت، لانه اهل فساد “، “پياده خون شهدا، رعايت حجب و حيا ” و… سر مي‌دادند.

*برای گسترش بد حجابی دو دهه تلاش کردند
در ابتداي اين تجمع كبري خزعلي عضو سابق شوراي عالي انقلاب فرهنگي و رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان با حضور در جمع دانشجويان تجمع‌كننده مقابل دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي طي سخناني از دانشجويان بابت اقدام‌شان در خصوص حجاب تشكر كرد.
وي با بيان اينكه امروز اين حركت چشمگير و اين جهاد فرهنگي و حمايت آگاهانه شما دانشجويان از نظام قابل تقدير است، اظهار داشت: ما به مطالبات به حق شما پاسخگو هستيم و اين پاسخگويي وظيفه ما به شمار مي‌رود و در واقع وظيفه هر مسئولي است كه در قبال سؤالات پاسخگو باشد.
عضو سابق شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به اينكه براي بررسي يك مسئله اجتماعي كه داراي پيچيدگي‌هايي است احتياج به يك مهندسي فرهنگي و فعاليت كلان داريم، تصريح كرد: براي برنامه‌هايي كه تاكنون انجام شده است، بايستي به صورت درست مسائل را آسيب‌شناسي كرده و آنها را بررسي كنيم تا بتوان در انتها تصميم‌گيري درستي صورت گيرد.
خزعلي افزود: آسيب‌شناسي بايستي اصولي و علمي انجام شود، تا زمينه ظهور تغييرهاي درست فراهم شود.
وي با يادآوري اينكه ما در دوران انقلاب و جنگ در آن نقطه قرار داشتيم و اكنون اين سؤال پيش مي‌آيد كه چگونه به اينجا رسيديم‌،‌گفت: نكته دوم در خصوص حجاب مسئله تهاجم و پذيرش الگوي توسعه غربي و پذيرش اين الگو در مديران است كه متاسفانه همين پذيرش مديران بر روي برنامه‌ريزي كشور تاثير گذاشت و به خصوص در علوم انساني كه بايستي اصلاحات جدي در آن صورت گيرد، ضعف‌هاي جدي نصيب كشور شد.
رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان وجود ضعف و عدم هماهنگي بين مسئولان و همچنين انجام كار سليقه‌اي و وجود تساهل و تسامح را از ديگر موارد بي‌حجاي در جامعه عنوان كرد و گفت: نمي‌توان انتظار داشت با وجود اين مسائل يك شبه همه كارها درست شود.
خزعلي در بخش ديگري از سخنان خود به حماسه 9 دي و 22 بهمن اشاره كرد و خاطرنشان كرد كه اين حماسه‌ها نشان داد كه جوانان اين مرز و بوم هنوز زنده و مجاهدند و خواهند ماند كه اين سخنان وي با تكبير دانشجويان همراه شد.
وي با اشاره به قسمت‌هايي از اقدامات انجام شده در خصوص حجاب و عفاف در شوراي عالي انقلاب فرهنگي اظهار داشت: در توسعه عفاف و حجاب تمام بحث‌ها از همه جهات بايستي به صورت هماهنگ پيش رود البته پيگيري اين مسائل در دولت نهم به صورت جدي آغاز شد و بعد از دو سال از وزارت ارشاد به وزارت كشور واگذار شد.
رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان با اشاره به اينكه مجموعه فراهم شده براي حجاب و عفاف در شورا داراي اصول و مباني به سياست‌ها، راهكارها و روش‌ها و در انتها راهكارهاي اجرايي است، اظهار داشت: در اين مجموعه تمام دستگاه‌ها در نظر گرفته شده و براي اجراي آن بايد اين بحث‌ها دنبال شود و همچنين بايستي شاهد نظارت جدي باشيم.
خزعلي برخورد قانوني و محكم با متخلفان را مرحله دوم دانست و تاكيد كرد كه نبايستي اين مرحله را رها كرد.
عضو سابق شوراي عالي انقلاب فرهنگي شناسايي موانع موجود بر سر راه طرح حجاب و عفاف را از ديگر لوازم مورد نياز براي اجراي اين طرح دانست و افزود: بايستي همراهي‌ها ادامه داشته باشد تا بتوانيم به نتايج مطلوبي دست يابيم.
وي همچنين اعلام كرد كه بانك ايده‌اي در شورا وجود دارد و از عزيزان درخواست مي‌كنيم ايده‌هاي ارزشمند خود را به ما ارائه كنند.

* اقدام فرهنگي و انتظامي در مقابله با ترويج فساد مكمل يكديگر هستند
در ادامه اين تجمع تنهايي نماينده دفتر تحكيم وحدت،‌ جنبش عدالتخواه دانشجويي و بسيج دانشجويي نير در جمع دانشجويان گفت: بي‌ترديد جوانان بزرگترين و ارزشمندترين سرمايه‌هاي كشورند و آنچه مي‌تواند اين سرمايه را حفظ كند و در خدمت استقلال و سربلندي ميهن اسلامي قرار دهد، همانا سلامت اخلاقي و معنوي جوانان است.
وي افزود: دشمنان نيز با درك اهميت اين سرمايه عظيم و شكست در پروژه‌هاي جنگ سخت برآنند تا با شيوه‌هاي نرم، جامعه به ويژه جوانان را دچار مفاسد اخلاقي كنند بي‌شك جزام اين بي‌بندو باري آرام آرام حيا و عفت زنان، غيرت مردان و كانون خانواده را هدف قرار داده و در نهايت كشور را به ناكجا آباد خواهد كشاند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به اينكه رهبر انقلاب در طول 20 سال گذشته با استفاده از مفاهيمي چون تهاجم فرهنگي، شبيخون فرهنگي، ناتوي فرهنگي، قتل‌عام فرهنگي و سرانجام مفهوم جنگ نرم اين مهم را يادآوري نموده‌اند، تصريح كرد: رهبر معظم انقلاب هوشياري مسئولان را در برابر شيوه‌هاي تهاجمي خواستار شده‌اند و بي‌شك كار فرهنگي و اقدامات قانوني و انتظامي در مقابله با ترويج فساد، لازم و ملزوم يكديگر و مكمل هم هستند ونمي‌توان با استدلال به اولويت يكي، ديگري را تعطيل كرد.
تنهايي ادامه داد: هيچ كس مدعي نيست كه با برخورد انتظامي و انضباطي مسئله حجاب حل مي‌شود بلكه اين اقدامات صرفا ضمانت‌كننده‌هايي هستند كه قرار است نظم را برقرار و شكستن قانون را براي قانون‌شكنان هزينه‌دار كنند.
اين فعال دانشجويي با ابراز تاسف نسبت به اينكه با وجود قوانين فراوان و غني در رابطه با گسترش عفاف و حجاب كه توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است، شاهد آن هستيم كه مديران مياني با گرفتار شدن در الگوهاي توسعه غربي اين قوانين مصوب را ناديده گرفته و در نتيجه خواسته يا ناخواسته به ناهنجاري‌هاي اجتماعي دامن زده‌اند، گفت: ما دانشجويان خواهان آنيم كه مسئولان امر با توجه به وضعيت عفاف و حجاب و تاثير غيرقابل انكار آن در امنيت اجتماعي، سلامت خانواده و پيشرفت و توسعه همه جانبه هر چه زودتر كمر همت مضاعف و اجراي مصوبات و دستورالعمل‌ها و قوانين ببندند.
تنهايي افزود: انتظار مي‌رود مسئولان نهادهاي فرهنگي و در راس آنها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به بحث فرهنگ‌سازي با ابزار مختلف در جامعه بپردازند و نهادهاي آموزشي و تربيتي كشور نيز با بهره‌گيري از الگوهاي اسلامي در دانشگاه‌ها و مدارس بحث آموزش لزوم حجاب و مباني اسلامي مرتبط با آن را به اجرا درآورند.
اين فعال دانشجويي در پايان سخنان خود تاكيد كرد: براي اجراي فرهنگ اصيل، عصمت فاطمي و غيرت علوي نيازمند آنيم كه تمامي اقشار جامعه كساني كه به فرموده مقام عظماي ولايت، همت مضاعف و كار مضاعف نام گرفته است، دست در دست هم داده و با همتي مضاعف‌تر از سابق خطاها و كم‌كاري‌هاي مسئولان را گوشزد كرده و تكليف جامعه اسلامي را با مديران اهمال‌گر در اجراي قوانين مصوب روشن كنيم.

* حجاب و عفاف در رسانه ملي جايگاه مناسبي ندارد
در ادامه همچنين نوروزي نماينده بسيج طلاب خواهران طي سخناني با طرح اين پرسش كه ايا مسئله حجاب از ضروريات دين نيست و منكر آن مهدورالدم نيست؟ اظهار داشت: عواقب نبود حجاب در هر جامعه بر هر انسان عاقلي مسلم شده است چنانچه مي‌بينيم حتي در جوامع غربي منكران حجاب براي برگرداندن آثار بي‌حجابي دست به دامان قانون شده‌اند تا از آن لجنزار خود را رهايي بخشند.
وي اضافه كرد: آيا مسئولان ما در خواب غفلتند و يا خود را به خواب زده‌اند هر چند با تذكرات و راهنمايي‌هاي مقام عظمي ولايت جاي غفلتي نيست و آيا مسئولان ما در پي اجراي امر مقام عظمي ولايت در سال همت مضاعف و كار مضاعف هر يك به طريقي تلاش مي‌كنند كه البته اگر بكنند نتايج مطلوبي به دست خواهيم آورد.
نوروزي خطاب به رئيس سازمان صدا و سيما گفت:آيا رسانه ملي به فرموده حضرت امام به منزله دانشگاه نيست كه پرورش دهنده اذهان و افكار و عقايد ميليون‌ها نفر است.
نماينده بسيج طلاب خواهران ادامه داد : اذعان دشمنان زمان جنگ نظامي به پايان رسيده است و سال‌هاست كه جنگ نرم آغاز شده است مگر جز اين نيست كه رسانه‌هاي بين‌المللي دست صهيونيسم است و چنانچه به طور واضح نمي‌خواهيم بگوييم اما افرادشان نه ولي افكار صهيونيزم در رسانه ملي ما در قالب مستندات و فيلم‌هاي مخاطب پسند حتي در قالب برنامه‌هاي ملي و مذهبي با اهداف تضعيف جايگاه مترقي حجاب ايجاد فساد و بي‌عفتي در زنان كه موجب انهدام خانواده‌ها مي‌شود به چشم مي‌خورد.
وي با طرح اين پرسش كه چرا در رسانه ملي لفظ هنر در موسيقي و بازيگري مصادره شده است در حالي كه هنر واقعي را بزرگان ما تعريف كرده‌اند تصريح كرد: در رسانه ملي هنر حجاب و عفاف چه جايگاهي دارد در قبل از انقلاب آقايان آرزو داشتند كه اي كاش يك ساعت يا كمتر وقت آن را مي‌آفتند كه در مورد تبليغ اسلام صحبت كنند و سخن اينجاست كه چه كسي كرده‌ايد ميليون‌ها ساعت وقت داريد.
نماينده بسيج طلاب خواهران خطاب به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: از شما سؤال مي‌كنم كه جايگاه زن و فرهنگ و عصمت و حجاب در مقالات و نشريات، رمان‌ها، كتاب‌ها و فيلم‌هاي سينمايي كجاست در دوران اصلاحات مسئولان مربوطه كه معلوم‌الحال بودند اما در اين دوره از دولت ارزشي و خدمت‌گذار انتظار چيز ديگري است.
نوروزي با بيان اينكه ارگان‌ها و سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي و آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها كه به فرمايشات حضرت امام كه تمام چشم اميد جامعه به آنهاست وقت آن فرانرسيده كه در فرهنگ‌سازي و قانونمند كردن فرهنگ حجاب درصدد برطرف كردن گوشه‌اي از اين چالش برآييم خاطر نشان كرد: امام راحل تكليف ما را روشن كرده‌اند و گفتند كه شما به مسئولان تذكر دهيد اگر عمل كردند كه فبها و اگر عمل نكردند شخصا وارد ميدان شويد.

* با ابتذال پيشرفت و عدالت محقق نمي‌شود
اخوان مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه الزهرا(س) در ادامه اين تجمع اظهار داشت: امروز با اين معضل روبرو هستيم و از آقاي ضرغامي سؤال مي‌كنم كه چه جوابي در خصوص برنامه‌هاي صدا و سيما در اين زمينه دارد و آيا زندگي يك خانم مسلمان آنچنان است كه در صدا و سيما نمايش داده مي‌شود.
وي افزود: چرا امروز در دانشگاه‌ها به بي‌حجاب‌ها و بدحجاب‌ها اجازه مي‌دهند به راحتي وارد محيط‌هاي دانشگاهي شوند و كسي جلوي آنها را نمي‌گيرد.
اين فعال دانشجويي با طرح اين پرسش كه آيا شرايط امر به معروف و نهي از منكر در دانشگاه‌هاي كشور فراهم است، تصريح كرد: متأسفانه امروز شرايط امر به معروف نه تنها در دانشگاه‌ها بلكه در محيط‌هاي شهري نيز فراهم نيست و چرا اين اتفاق افتاده است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه الزهرا خطاب به دولت گفت: دولت در خصوص بسياري از موضوعات انيميشن درست مي‌كند اما هيچ گاه راجع به حجاب اين اقدام را انجام نمي‌دهد.
اخوان با ابراز انتقاد از وضعيت البسه و پوشاك كه در فروشگاه‌هاي لباس عرضه مي‌شود، گفت: با لباس‌هايي كه امروز در لباس‌فروشي‌ها عرضه مي‌شود افراد آنها را مي‌خرند و بعد از اينكه شما از آنها سؤال مي‌كنيد چرا اين لباس را به تن داريد پاسخ مي‌دهد كه اين لباس در فروشگاه‌هاي همين كشور به فروش مي‌رسد و متأسفانه هيچ نظارتي بر فروش لباس‌ها وجود ندارد.
اين فعال دانشجويي همچنين با ابراز انتقاد از آموزه‌هاي كه در مهد‌كودك‌ها، مدرسه‌ها به افراد آموزش داده مي‌شود، خاطر نشان كرد: امروزه با تعاليمي كه در مدارس داده مي‌شود افراد تربيت نمي‌شوند و به جاي تربيت فقط زده مي‌شوند كه دانشجويان با تكبير از اين سخنان اخوان حمايت كردند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه الزهرا در پايان سخنان خود گفت كه با ابتذال پيشرفت و عدالت محقق نمي‌شود.

* حجاب مطالبه عموم مردم
در ادامه طهماسبي مسئول بسيج مجتمع آموزشي فني وليعصر هم طي سخناني اظهار داشت: انقلاب آمد تا در تمامي ابعاد سياسي، اقتصادي، فرهنگي و… تحول ايجاد كند و فضاي تحصيل و تفريح و اشتغال را چه از لحاظ ظاهري و چه مبنايي، ديني به وجود آورد و جامعه و فرهنگ اصيل ايراني مزين به فرهنگ ناب اسلامي را از وابستگي به فرهنگ شرق و غرب برهاند.
وي افزود: مردم انقلاب كردند تا جمهوري اسلامي به بار بنشيند و در محيط امن و دور از تنش‌هاي رواني فرد اجازه بالندگي يابد و به آزادي مطبوع و در قلمرو دين، كه از ديگران سلب آزادي نكند، دست يابد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه دين براي فرد چه در بعد فردي و چه در بعد اجتماعي دستورالعمل دارد و حق حضور در همه عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي را چه براي زن و چه مرد محترم مي‌شمارد تصريح كرد: اما حضور زن در اجتماع به پيروي از زهراي مرضيه و زينب (س) بايد با حفظ حريم حجاب و عفاف و براي مردان نيز بايد اين گونه باشد تا اجتماع تنها محل كار و فعاليت شده و تمتعات جنسي به محيط خانواده كشيده شود.
طهماسبي با اشاره به اينكه خانواده كوچكترين نهاد اجتماعي كه روابط افراد بايد بر پايه محبت و اعتماد و برپايه اخلاق اسلامي شكل بگيرد تا افراد كارآمد با تربيت اسلامي از آن بيرون بيايند، گفت: دشمن تاب شكوه اسلامي و رشد ايرانيان را نياورد و مثل گذشته‌هاي تاريخ از هيچ ترفند و توطئه‌اي غفلت نورزيد و بعد از شكست در عرصه نظامي طرح تهاجم فكري و فرهنگي با اختصاص ميلياردها ‌دلار كليد زد و غفلت مسئولان و نهادهاي تأثير‌گذار زمينه چنين نفوذ مخربي را فراهم آورد.
اين فعال دانشجويي با طرح اين پرسش كه چرا نيروي انتظامي به عنوان برخورد كننده با خاطيان حريم عفاف و حجاب برخوردي نمي‌كند گفت: اين درد و دل تمام دانشجوياني است كه دغدغه پايمال شدن احكام اسلامي را دارند و آيا دانشگاه كه بزرگ‌ترين نهاد اسلامي در رشد و تعالي فرد بعد از خانواده است فضاي مناسب فرهنگي و علمي را براي تحصيل دانشجويان فراهم نمي‌كند.
طهماسبي در پايان تأكيد كرد: مسئولان بايد بدانند كه مطالبه حجاب يك مطالبه صرفا دانشجويي نيست بلكه مطالبه عمومي مردم انقلابي است كه هر گونه مسامحه و احمال و بهانه تراشي در اين روند خيانتي خواهد بود كه از حافظه تاريخي ملت پاك نخواهد شد.

* بازگشت به هويت ديني و ملي راه‌حل درمان بدحجابي در كشور است
در ادامه اين تجمع حاج عبد الباقي استاد حوزه و دانشگاه گفت: حجاب يك جزء از عفاف است و اگر به تنهايي به آن پرداخته شود ابتر خواهد ماند.
وي افزود: حجاب از يك سو مظهر حاكميت عفاف و از سوي ديگر مظهر هويت ملي و ديني به شمار مي‌رود اين استاد دانشگاه يادآور شد: مسئله‌اي كه در دوره رضا خان زنان ايران را بي حجاب كرد غربزدگي بود و امروز مسئله اي كه مي‌تواند حجاب را به كشور باز گرداند بازگشت به هويت ديني و دوري از غرب زدگي است.
وي با بيان اينكه فرهنگي كه حجاب را از نوع اسلامي به غربي تغيير مي‌دهد در واقع ناشي از غرب زدگي افراد است، تصريح كرد: برخورد با بي حجابي درمان اين مسئله نيست زيرا اين نشانه است در واقع راه اصلاح اين است كه كه غرب زدگي از كشور زدوده شود.
اين استاد حوزه با اشاره به اينكه خانم‌هاي بي‌حجاب هميشه بي عفت نيستند اظهار داشت: بعضي از اين افراد چون تصور مي‌كنند پوشش غربي ارجح است آن را به پوشش ملي ترجيح مي‌دهند و براي درمان چنين افرادي بايستي از شوراي عالي انقلاب فرهنگي بخواهيم كه بازگشت به خويشتن و همچنين هويت ملي را براي افراد فراهم كند.
حاج الباقي افزود: دشمنان نظام با حجاب كه يك نشان است مخالفت مي‌كنند و زدودن اين نشان را عامل پيروزي خود مي دانند و بايستي براي مقابله با دشمن از حجاب به عنوان يك اسلحه در برابر استكبار استفاده كند.
اين استاد حوزه با اشاره به اينكه نظام امپرياليسم حجاب را به عنوان يك نشانه از تفكر مخالف مي‌بيند و به همين دليل آنان هر چقدر بتوانند اين نشان را مورد حمله قرار خواهند داد تصريح كرد: ضربه زدن به اين نشان باعث ايجاد احساس پيروزي در دشمن مي‌شود.
وي افزود: بايد براي حفظ حجاب علم چادر و پوشش كه هويت ملي و ديني را نشان مي دهد را به دست بگيريم و راه درمان بي عفتي بازگشت به خويشتن و هويت ديني و ملي است.
اين استاد حوزه در پايان خواستار برگزاري جلسات غرب شناسي براي دانشجويان شد.

در حاشيه اين تجمع دانشجويان طوماري را در اعتراض به وضعيت بدحجابي در جامعه به امضا رساندند.
خزعلي در پايان سخنان خود به همراه تعدادي از نمايندگان دانشجويان تجمع‌كننده به ديدار مخبر دزفولي دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي رفتند تا دانشجويان پيشنهادات خود را در خصوص حجاب به اين شورا ارائه و دانشجويان با مخبر دزفولي ديدار و گفت‌وگو كردند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.