اقلیت مجلس همصدا با برخی افراطیون اصلاح طلب و شبکه های ضد انقلاب مواضع مشابه را در قبال سخنرانی ناتمام سید حسن خمینی در روز جمعه درپیش گرفتند. این شباهت آشکار گویای یک هماهنگی و خط خبری از پیش سازمان یافته است.
به گزارش خبرنگار سیاسی جهان درحالی که رسانه های ضد انقلاب تلاش کردند در ماجرای نیمه تمام ماندن سخنان سید حسن، نظام را متهم کنند، برخی در داخل نیز همین موضع را در پیش گرفتند.
این در حالی است که بلافاصله پس از پایان یافتن نماز جمعه تهران نیز انصاری خطاب به وزیر کشور همین گلایه را می کند و با مقصر خواندن وی در این ماجرا،ظاهرا مدعی سازمان یافتن افراد برای بهم ریختن سخنان سید حسن می شود.
اما ساعتی پس از پایان یافتن مراسم، برخی سایت های دروغ پراکن موسوم به سبز نوشتند که این اخلال سازمان یافته بوده است و در همین رابطه دولت و شخص احمدی نژاد را مقصر دانستند.این اتهام دروغ تا انجا پیش رفت که رسانه وابسته به مهاجرانی با نام بردن از یکی از مسئولین نظام، وی را پشت پرده این سازمان قرار داد.
ترس از خودجوش خواندن حرکت مردمی باعث شد برخی رسانه ها و شخصیت های سیاسی تلاش کنند به هر تقدیر شعاهای مردمی را سازمان یافته تلقی و طوری وانمود کنند که همه چیز از قبل با هماهنگی دولت برنامه ریزی شده است.برخی معتقدند این توهین آشکار به مردم و نمازگزاران تنها به دلیل وحشت از ادامه یافتن اعتراضات اجتماعی به عملکرد سران فتنه است.
آیت الله بیات در نامه ای خطاب به سید حسن از هدایت کنندگان پشت پرده این مراسم نوشت و به تعبیر خود از آنها برائت جست. حزب منحل شده و غیرقانونی مشارکت در نامه اي خطاب به علمای قم نوشت: انا لله و انا الیه راجعون. آنچه در سالروز رحلت آیه الله العظمی امام خمینی (ره) توسط عده ای کاملا شناخته شده و سازمان یافته در قالب توهین به فرزند فاضل و با تقوای امام صورت گرفت نشانه جدی از اراده ای مخفی برای مرعوب ساختن و منکوب کردن بیوت مرجعیت تلقی می شود.
مجید انصاری از جریان مشکوکی خبر داد که در دولت نفوذ کرده است و تلاش دارد به بیت امام نفوذ کند. بر همین اساس برخی رسانه ها ی خارجی مانند فایننشال تایمز نوشتند که اخلال در سخنرانی سید حسن از قبل برنامه ریزی شده است.
علی شکوریراد، از سران جبهه مشارکت، نيز در مقالهای، با اشاره به اینکه ممانعت از سخنرانی نوه آيتالله خمينی از سوی عدهای سازماندهی شده بود، نوشت که حسن خمينی «تاوان همراهی با مردم، در درد و رنج يک سال گذشته آنان را میپردازد.»
اما موضع مشابه برخی نمایندگان مجلس با رسانه های ضد انقلاب نیز در این رابطه تامل برانگیز است. در این بین نمایندگان اقلیت مجلس آگاهانه یا ناآگاهانه هان خط رسانه های ضد انقلاب را دنبال کردند و حرکت خودجوش و مردمی نمازگزاران را در شعار دادن علیه سران فتنه به گردن دولت انداختند.
در همین رابطه علی مطهری مقصر اصلی را رئیس جمهور دانست و گفت: این حادثه از پیش طراحی شده بود که شخص رئیس جمهور در آن نقش اساسی داشت.
خباز نماینده کاشمر هم با تاختن به صدا و سیما اظهار داشت که صدا و سیما در مقابل این حرکت سازماندهی شده هیچ واکنشی نشان نداد. تابش هم در اظهاراتی خواستار عذر خواهی بر پا کنندگان مراسم شد و عملا مسئولین دولتی را خواسته یا ناخواسته در این ماجرا دخیل دانست.
با این حال به نظر می رسد سازماندهی شده خواندن حرکت خودجوش مردمی، خود بابرنامه قبلی صورت گرفته است؛ چه آنکه بلافاصله پس از پایان مراسم روز جمعه همراهان سید حسن ضمن درگیری فیزیکی با مسئولین برگزار کننده سالگرد، دولت را در این رابطه مقصر دانستند.
Sorry. No data so far.