صمد فدایی، در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، گفت: استفساریه تبصره 3 از ماده 71 قانون خدمات کشوری، موضوع جدیدی نیست. این طرح در مجلسهای سوم و چهارم هم مطرح بوده است.فدائی افزود: بسیاری از نمایندههای مجلس که دارای مدرک دکتری هستند، از حقوق یک میلیون و 400 هزار تومانی مجلس استفاده نمیکنند؛ چون حقوق هیئت علمی دانشگاهها بسیار بالاتر از این مبلغ است.
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایندهها بعد از اتمام دوره مسئولیتشان، نمیتوانند به دیار خود برگردند و چوپانی کنند.
وی اضافه کرد: شاهد هستیم که بسیاری از نمایندگان مجلس بعد از اتمام دوره نمایندگی، به مناصب بالاتری چون مدیر کل ادارات یا معاون وزرا دست مییابند، نه اینکه به پستهای قبلی خود در شهرستانها برگردند و با حقوق اندک آن شغل زندگی کند. فدائی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره تناقض نداشتن این مصوبه با اصل ساده زیستی مسئولان نظام، گفت: من هم با اسراف، زندگی تجملاتی وپر زرق و برق مخالفم؛ اما با 400 هزار تومان اضافه یا کم شدن حقوق، زندگی فرد تفاوت چندانی نمیکند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: بعضی از نمایندههای دور دوم مجلس شورای اسلامی اکنون در تهران با رانندگی تاکسی تامین معیشت میکنند.
وی با اشاره به حقوق نمایندگان پارلمان کشور عراق، عنوان کرد: نمایندگان این پارلمانها 12 برابر نمایندگان مجلس ایران حقوق دریافت میکنند.
وی در پایان اعلام کرد: اگر نماینده از لحاظ مادی تامین شود، بسیاری از مشکلات حل میشود.
Sorry. No data so far.