پنج‌شنبه 08 دسامبر 11 | 15:57

رونمایی «خاطرات مردم از فتنه» در ۹ دی

قرار است از کتاب خاطرات فضای دانشجویی و همچنین خاطرات اهالی رسانه و خبرنگاران هم به صورت جداگانه و مفصل در ۹ دی امسال رونمایی شود. حتی در نظر داریم تا بخشی از خاطرات مأموران نیروی انتظامی را هم که برای ما ارسال شده، به صورت کتاب منتشر کنیم.


استقبال اهل قلم از جشنواره «داستانی از فتنه» که سال گذشته برگزار شد و مردم از سراسر کشور با ارسال داستان‌ها و خاطرات خودشان از ماجرای حوادث پس از انتخابات سال ۸۸، روایت‎گر بخشی از تاریخ معاصر ایران شدند، اکنون زمینه‌ساز کلید خوردن دومین جشنواره با محوریت فتنه البته در ابعاد و موضوعاتی جدید شده است.

در این زمینه، «رحیم مخدومی» از نویسندگان مطرح معاصر و دبیر جشنواره «داستان فتنه» در مورد نتایج جشنواره سال گذشته، اظهار داشت: «سال گذشته در دو بخش داستان و خاطره در زمینه فتنه فراخوان داشتیم. داستان‌های بر‌تر هم در دو عنوان کتاب با نام‌های «چت مقدس» و «عاشورای اغتشاش» منتشر شدند که با استقبال خوب مخاطبان روبرو شد.»

وی ادامه داد: در مراسم اختتامیه هم آقای سرشار و آقای یامین‌پور حضور داشتند و سخنرانی کردند. به‌طور کلی، حدود ۲۰۰ داستان برای ما ارسال شد که با توجه به تبلیغات کم و مهلت کوتاه جشنواره، استقبال بسیار خوبی از آن صورت گرفت. یکی از نکات برجسته این جشنواره، حضور نویسندگان مشهور و جوانی مانند سیدمصطفی فرقانی، مجید پورولی، محمدحسن ابوحمزه و… بود که اتفاقا جزو برگزیدگان هم بودند و داستان‌های بسیار قوی و خوبی نوشته بودند.

مخدومی همچنین با یادآوری استقبال گسترده مردم از بخش خاطره، از انتشار موضوعی این خاطرات در دی‎ماه امسال خبر داد و اضافه کرد: «در بخش خاطره هم استقبال بسیار گسترده بود که بخشی از خاطرات برگزیده در کتابی تحت عنوان «خرابکار اجاره‌ای» منتشر شد.

وی افزود: البته در زمینه خاطرات به دلیل گسترده بودن مطالب ارسالی، تلاش کردیم تا آن‌ها را به بخش‌های مختلف تقسیم کنیم، مثلاً همین کتاب خرابکار اجاره‌ای به خاطرات مردم در کف خیابان‌های در زمان آشوب می‌پردازد. قرار است از کتاب خاطرات فضای دانشجویی و همچنین خاطرات اهالی رسانه و خبرنگاران هم به صورت جداگانه و مفصل، ان‌شاء الله در ۹ دی امسال رونمایی شود. حتی در نظر داریم تا بخشی از خاطرات مأموران نیروی انتظامی را هم که برای ما ارسال شده، به صورت کتاب منتشر کنیم.

وی درباره تفاوت‌های جشنواره امسال با سال گذشته هم گفت: «جشنواره امسال یک تفاوت عمده با جشنواره سال گذشته دارد و آن موضوعی شدن در سه بخش است: بخش اول؛ داستان کوتاه. بخش دوم؛ متن می‌نیمال و بخش سوم؛ داستان بلند یا رمان که هر کدام از این موضوعات خود در سه بخش «فتنه و بیداری عصر پیامبر و ائمه علیهم السلام»، «فتنه و بیداری دوران انقلاب اسلامی» و «فتنه و بیداری خاورمیانه و جهان» به مسابقه گذاشته شده‌اند که هر کدام از بخش‌ها، داوری‌های جداگانه خواهد داشت.

اما بر طبق گفته این نویسنده ادبیات دفاع مقدس، تمرکز ویژه جشنواره امسال «داستان فتنه»، بر بیداری اسلامی در منطقه و تلاش قدرت‌های غربی برای انحراف این جریان است: «در جشنواره امسال بیشتر نگاه‌مان به فتنه‌های بر سر راه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است. همان‌طور که فتنه ۸۸ در واقع شاخ و برگ فتنه ۷۸ بود و در این ۱۰ سال پرورش یافته بود، الان هم فتنه‌های یهود در زمیان رسول‌الله (ص) شباهت زیادی به فتنه‌های صهیونیست‌ها در عصر امروز دارد. برای همین مناسب دیدیم که نویسندگان و هنرمندان انقلابی را به این عرصه وارد کنیم تا به ابعاد مختلف آن بپردازند.

مخدومی همچنین با بیان اینکه «داور‌ها هنوز به طور رسمی مشخص نشده‌اند»، از برگزاری مراسم اختتامیه و اعلام اسامی برندگان در ۹ یا ۱۰ دی در شهرستان ورامین خبر داد.

دبیر دومین جشنواره داستان فتنه در پایان، ضمن تشکر از استقبال اهل قلم از این جشنواره تاکید کرد: «همین شب گذشته از خرمشهر برای من مطلب فرستادند که با توجه به عدم تبلیغات گسترده، واقعا جای تشکر و شوق دارد. ان‌شاء الله باقی افراد و اهل قلم هم تا ۵ دی که آخرین مهلت ارسال آثار است، در این جشنواره شرکت کنند.»

  1. جوائ
    9 دسامبر 2011

    کاش از تندی و بد اخلاقی ماموران هم کلمه ای میگفتید تا تذکری باشد برای همه خدمتگزاران

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.