به گزارش تریبون مستضعفین آیت الله مهدوی کنی در بخشی از مصاحبه با ماهنامه پاسدار با ذکر خاطرهای از قبل انتخابات سال 88 به دو دلیل مخالفت خود نسبت به ریاستجمهوری میرحسین موسوی اشاره کرده است.
ایشان «سوسیالیست بودن از نظر اقتصادی» و «عدم اعتقاد ولایی به مقام معظم رهبری» را دو دلیل مخالفت خود با میرحسین موسوی عنوان کردند.
آیت الله مهدوی کنی در پاسخ به این سؤال که «رهبري در محدوده قانون اساسي است يا نايب امام زمان؟» بیان کردهاند:
آقاي آقازاده قبل از انتخابات ۸۸ پيش من آمد و گفت: «شما با آقاي ميرحسين موسوي مخالفت نكن و سكوت كن.» من دو تا ايراد گرفتم و گفتم: «من آقاي ميرحسين را از نظر اقتصادي يك آدم سوسياليست ميدانم. ايشان نه فقط در دوران جنگ كه اصولاً سبك تفكرش اين بود. روي بدي و خوبي اين عقيده بحث ندارم، ولي به هر حال ايشان عقيدهاش اين بود.
مسئله بعدي هم اينكه ايشان به آقاي خامنهاي اعتقاد ولايي ندارد. ولايت آقاي خامنهاي مثل ولايت بوش و مائوتسه تونگ نيست. مردم آنجا هم آنها را رهبر ميدانند، ولي ما آقاي خامنهاي را به معناي عام و آنچه كه در دنيا مرسوم است، رهبر نميدانيم، بلكه ميگوييم ايشان نايب امام زمان است و نوعي تقدس براي اين جايگاه قائليم. اين تقدس، در نظام ما كارساز است و ما بر اساس اين اعتقاد دنبال كسي ميرويم. مردم هم با همين اعتقاد در زمان امام بچههايشان را به جبههها ميفرستادند و شهيد ميدادند. آقاي ميرحسين به اين اعتقاد ندارد. ممكن است بگويد رهبري را در قانون اساسي قبول دارد، ولي اين براي ما كافي نيست.»
آقاي آقازاده گفت: «در زمان امام ايشان را قبول نداشت، چون امام رهبر بود، ولي الان كه ايشان رهبر شدهاند، قبولشان دارد.» گفتم:«خير، اين نوع رهبري را كه ما ميگوييم، ايشان قبول ندارد.» گفت: «دارد.» گفتم: «ندارد و خواهي ديد.» انتخابات كه تمام شد و آن اوضاع كه پيش آمد، به ايشان گفتم: «ديدي آقا را قبول ندارد. رهبري ما يك نوع تقدس دارد. ايشان اگر مقام ولايت و مقام رهبري را قبول داشت، نتيجه انتخابات را ميپذيرفت و ميرفت تا در دورههاي بعد شركت كند، ولي اين كار را نكرد.»
ميخواهم بگويم رهبري و ولايت در نظام ما تقدسي دارد كه افرادي كه ميخواهند به ميدان بيايند، بايد آن را قبول داشته باشند و ما با اين تقدس، اين رهبري را پذيرفتهايم. اگر كساني اين را بپذيرند، ميتوانيم بگوييم نظام را قبول دارند و اگر نپذيرند، نميشود. من معتقدم اين تقدس را بايد حفظ كرد و صرف اينكه ايشان حاكم هستند و رئيس و رهبر، كافي نيست. آنچه در نظام ولايي و اسلامي ما ميتواند كارساز باشد، اين اعتقاد است كه ولايت فقيه، نيابت از جانب وليعصر است.
((ایشان «سوسیالیست بودن از نظر اقتصادی» و «عدم اعتقاد ولایی
به مقام معظم رهبری» را دو دلیل مخالفت خود با میرحسین موسوی
عنوان کردند))
چیزی که نمیفهمم اینست که سوسیالیست ها و کمونیست با امپریالیسم
میانه خوشی ندارند چطور حامیان ایشان از سفارت انگلیس و از امریکا
خط میگرفتند . شعار های مرگ بر روسیه و چین با اعتقاد سوسیالیستی
جور در نمیاد دمخوری و حمایت رفسنجانی در کجای عقاید سوسیالیستی جا میگیره ؟
شما لطف کن بنویس در گوگل سخنرانی سردار مشفق در مورد فتنه دانلود کن به جواب میرسی