رییس حوزه هنری كشور با بیان اینكه امروزه برخی در داخل و خارج كشور به دنبال تقدس زدایی از ادبیات و فرهنگ دفاع مقدس هستند، گفت: هنرمندان و اهالی قلم باید هوشیار باشند و با خلق آثار فاخر ادبی و هنری جلوی اینگونه توطئه ها را بگیرند.
«محسن مومنی شریف» روز یکشنبه درمراسم رونمایی از کتاب «پایی که جا ماند» در یاسوج، افزود: این کتاب یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین آثار فاخر ادبی در ادبیات دفاع مقدس است.
وی این کتاب را به عنوان یک شاهد صادق و معتبرترین سند از دوران هشت سال دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: ادبیات دفاع مقدس با فرهنگ عاشورا عجین شده و هویت و احیای انقلاب نیز برگرفته از همین فرهنگ ناب عاشورایی بوده است.
مومنی گفت: ایمان قوی، ایثارگری، فداکاری و شهادت طلبی مهمترین ویژگی در فرهنگ عاشورایی است و اوج تاثیرگذاری و تاثیرپذیری از این فرهنگ در ایران اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس بروز پیدا کرد.
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی که برگرفته از همین مفاهیم و ارزشهای ناب است، اکنون بهترین الگو برای تمام ملتهای آزاده و آزادیخواه دنیا محسوب میشود.
کتاب «پایی که جا ماند» اثر سید «ناصر حسینیپور» با حضور جمعی از مسوولان و هنرمندان برجسته کشوری و استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج رونمایی شد.
این کتاب تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری کشور است که انتشارات سوره مهر آن را در ۷۶۸ صفحه منتشر کرده است.
کتاب «پایی که جا ماند» پس از گذشت ۱۰ روز به چاپ دوم رسید و هر دوره چاپ آن در تیراژی حدود دو هزار و ۵۰۰ جلد است.
این کتاب شامل ۱۹۸ خاطره از سید «ناصر حسینی پور» در دوران اسارت خود و نیز راوی خاطراتی از همسنگران و رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد است.
نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» به خاطرات اسارت چندین ساله خود در اردوگاههای عراق می پردازد و در حالی که به عنوان راهنمای گردان ۱۸ شهدا برای پشتیبانی از رزمندگان گردان «قاسم بن الحسن» (ع) راهی جزیزه مجنون شده بود از ناحیه پا زخمی و سپس اسیر شد.
سید «ناصر حسینیپور» سپس در دوران اسارت خاطرات روزانهاش را در تکه های کاغذ روزنامه و پاکت سیگار نوشته و هنگام آزادی، آنها را در عصای خود جاسازی کرده و با خود به ایران آورده بود.
حسینیپور کتاب خاطراتش را به «ولید فرحان» شکنجه گر عراقی خود نیز تقدیم کرده است.
Sorry. No data so far.