صد و بیست و سومین شماره هفته نامه پنجره منشتر شد.
به مناسبت چهارمین سالگرد درگذشت دکتر شهیدی سرویس اندیشه هفتهنامه پنجره در صد و بیست و سومین شماره این نشریه، با آثار و گفتارهایی از مهدی محقق، صادق آیینهوند، سیدمحسن شهیدی، سیدرضا مصطفوی، محمد حسین رجبیدوانی، غلامرضا ستوده، مهدی ماحوزی، علی محمد سجادی، محمد علی آذر شب، توفیق سبحانی، سید محمد مهدی جعفری و … به زندگی و آثار این مورخ اندیشمند پرداخته است.
مقام معظم رهبری در وصف ایشان فرمود: «ایشان ادیبی فرزانه و مورخی ژرفنگر و انسانی والا و باکرامت و در شمار مفاخر علمی این زمان بودند و آثار قلمی باارزش و ماندگاری از خود بهجای گذاشتند» دکتر سیدجعفر شهیدی از شاخصترین تاریخنگاران مذهبی معاصر ایران است و همین توصیف از سوی مقام معظم رهبری کفایتمیکند تا بدانیم با چه چهره برجستهای روبهرو هستیم،
محمود احمدی نژاد بعد از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384، در مجلس حاضر شد و از تعامل با مجلس و قانونگرایی دولتش گفت، اما چند سال بعد کسیکه میگفت کارش نظریهپردازی نیست، رو به نظریهپردازی آورد و دولت او از عدم اعتقاد به جنگ فرهنگی و پایان دوران اسلامگرایی دم زد! او که در ابتدا میگفت: مجلس برآمده از متن مردم و مأمن مردم است؛ اما امروز، برخلاف فرمایش امام راحل (رحمتاللهعلیه) میگوید مجلس در رأس امور نیست. او در آن زمان به صراحت گفت دولت باید قوانین مجلس را سریع و دقیق اجرایی کند؛ اما امروز، بهراحتی میگوید فلان قانون را اجرا نمیکند؛ چون به آن اعتقاد ندارد… از این دست مثالها که موجب بحث «طرح سؤال از رییسجمهوری» در مجلس شده، فراوان است. سرویس سیاسی هفتهنامه پنجره در صد و بیست و سومین شماره این نشریه در پروندهای تحلیلی – انتقادی، با آثار و گفتاری از علی مطهری، محمد دهقان، محمد تقی رهبر، نورالله حیدری و… به چرایی و چگونگی شکلگیری این طرح از آغاز تا کنون (که به انجام نزدیک شده) پرداخته است.
روزگاری سینمای دفاع مقدس از جمله گونههایی بود که نه تنهافیلمسازان عنایت زیادی به آن نشان میدادند، بلکه مردم و مخاطبان سینما نیز در از آنها استقبال میکردند. اما پس از پایان جنگ و با روی کار آمدن دولت کارگزاران و به خصوص دولت اصلاحات عدم حمایت و توجه به این گونه سینمایی در سیاستگذاریهای فرهنگی کار را به جایی رساند که سینمای دفاع مقدس به احتضار افتاد و بسیاری از دلبستگان این سینما به حاشیه رفته و عزلت اختیار کردند، اما در شش سال دولت اصولگرا به تدریج این چهرهها امکان بازگشت و فعالیت دوباره را یافتند. پرونده سینمایی پنجره 123، با آثار و گفتارهایی از جمال شورجه، محسن محسنی نسب، حمید بهمنی و… نگاهی دارد به فراز فرودهای سینمای دفاع مقدس در طول این سالها.
عشق وصف ناشدنی ایرانیان به اهل بیت عصمت و طهارت، در طول سالهای دور و نزدیک، بر هیچ کس پوشیده نیست، و از سر همین عشق است که گروهی از ایرانیان محب اهلبیت (علیهمالسلام) به فکر بازسازی و ساخت و ساز اماكن مقدسه عراق افتادند و گردهم آمدند و تلاش کردند به هر نحو ممکن نقشی در بازسازی امکان مقدس عراق داشته باشند؛ چرا که این اماکن بهدلیل کوتاهی و بیتوجهی بسیار رژیم حاکم و همچنین برخی اقدامات جنایتکارانه، در شرایط بسیار نامطلوبی قرار داشتند. موج کمکهای مردمی باعث شد ستادی توسط دستگاههای مختلف تحت عنوان «ستاد بازسازی عتبات عالیات» راهاندازي شود. این ستاد در طول سالهای فعالیت خود اقدامت شایان توجهی را به انجام رساندهاند. در پرونده جهان اسلام صد و بیست و سومین شماره از هفتهنامه پنجره به این فعالیتها پرداخته شده است.
در هر کشوری توجه به حوزههای معماری و شهری از مهمترین فعالیتهای فرهنگی محسوب میشود. چراکه شکل معماری خانهها از جمله موارد مهم و مؤثری است که در منش، تربیت و ساختن ذهنیت اعضای خانوادهها تأثیر تعیینکننده و بلندمدت بر جای میگذارد. در شهر اسلامی، نشانههای اسلامی باید آشکار باشد. در نهایت، معماری شهر اسلامی و انقلابی باید با فطرت و طبیعت و خوی پاک انسانی سازگار باشد و در یک کلام، تمامی اجزایش باید نشاندهنده هویت اصیلش باشد، اما در تهران خودمان چقدر این معماری نشان دهنده روح شهریست که پایتخت یکی از مهمترین کشورهای جهان اسلام است؟ و یا گفتمان انقلاب اسلامی و مبارزه آن با گفتمان غربی و حتی گفتمان اسلام آمریکایی چقدر در معماری آن تجلی یافته است؟ پرونده سبک زندگی پنجره 123 به این سولات و بسیاری دیگر از سوالات احتمالی شما در باره اهمیت معماری در سبک زندگی اسلامی پاسخ می گوید.
در صفحات برون مرزی تازهترین شماره هفته نامه پنجره نیز خواننده مطالبی درباره نتیجه بیداری اسلامی، رصد اطلاعات کاربران توسط فیس بوک، افول آمریکا و کشورهایی که از آن آسیب میبینند و تحولات سوریه و تصمیم حمله به این کشورخواهید بود.
در بخش باشگاه اهل قلم پنجره 123 نیز خواننده آثاری از یوسفعلی میرشکاک، جواد محدثی، سعید زیبا کلام، حمیدرضا بصیری و بهزاد کتیرایی خواهید بود.
صفحات متنوع مجله خبری و همچنین پیامکهای خوانندگان از دیگر بخشهای جذاب و خواندنی تازهترین شماره هفتهنامه پنجره محسوب میشوند. صد و بیست سومین شماره هفته نامه پنجره در 84 صفحه و قیمت هزار و پانصد تومام روی پیشخوان روزنامه فروشیهاست.
Sorry. No data so far.