یکشنبه 20 ژوئن 10 | 11:58

ايران در مقابل تهديدات اسرائيل خم نخواهد شد

موضوع خطيرتر اين است كه سازمان ملل نيز راهي براي تغيير مسير حوادث ندارد. و به زودي، ارتجاعيون كهنه‌پرستي كه بر اسرائيل حكم مي‌رانند به مقابله با ايرانِ تسليم‌ناپذير دست خواهند زد – كشوري كه 70 ميليون جمعيت دارد و به خاطر سنن مذهبي‌اش معروف است و هرگز در مقابل تهديد گستاخانه هيچ دشمني به هيچ وجه كوتاه نخواهد آمد. به زباني ساده، ايران در مقابل تهديدات اسرائيل خم نخواهد شد.


فیدل کاسترو

فیدل کاسترو- از روز 26 مارس تا كنون، نه “اوباما” و نه رئيس‌جمهور كره جنوبي نتوانسته‌اند توضيح دهند كه واقعا چه اتفاقي براي ناو سرفرماندهي نيروي دريايي كره جنوبي افتاده است. ناوشكن “جئونان”، اين شكارچي زيردريايي و آخرين كلام در تكنولوژي، به همراه نيروي دريايي آمريكا در يك مانور دريائي در غرب شبه‌جزيره كره، ‌نزديك مرز هر دو كره، شركت داشت كه منفجر مي‌شود. در اثر اين حادثه 46 نفر جان باختند و ده‌ها نفر مجروح شدند.

جنبه خجالت‌آور اين حادثه براي امپراطوري آمريكا اين است كه متحد آن، يعني كره جنوبي، از منابع موثق شنيده است كه اين ناو توسط ايالت متحده آمريكا غرق شده است. هيچ راهي براي فرار از اين واقعيت، كه آنها را همچون سايه‌شان دنبال مي‌كند، وجود ندارد.

در بخش ديگري از جهان، شرايط دارد براي وقوع وقايعي فراهم مي‌شود كه بسيار مهم‌تر از حوادث جنوب شرقي آسياست. وقوع اين وقايع امري مسلم است، مگر آنكه امپراطوري ابرقدرت، راهي براي پيشگيري از آن در دست داشته باشد.

اسرائيل از فعال كردن و استفاده مستقلانه از قدرت قابل توجه هسته‌اي خود – كه توسط آمريكا براي آن كشور ايجاد شده – دست بر نخواهد داشت. اگر غير از اين فكر كنيم واقعيت را ناديده گرفته‌ايم.

موضوع خطيرتر اين است كه سازمان ملل نيز راهي براي تغيير مسير حوادث ندارد. و به زودي، ارتجاعيون كهنه‌پرستي كه بر اسرائيل حكم مي‌رانند به مقابله با ايرانِ تسليم‌ناپذير دست خواهند زد – كشوري كه 70 ميليون جمعيت دارد و به خاطر سنن مذهبي‌اش معروف است و هرگز در مقابل تهديد گستاخانه هيچ دشمني به هيچ وجه كوتاه نخواهد آمد.

به زباني ساده، ايران در مقابل تهديدات اسرائيل خم نخواهد شد.

در زمان حاضر، منطقاً، تمام مردم جهان بطور فزاينده‌اي مي‌توانند از رويدادهاي ورزشي، رويدادهاي فرهنگي و تفريحي، و ساير رويدادهائي كه ساعات محدود تفريحي آنها را در ميان انبوه وظايفي كه بايد به عنوان كار روزانه انجام دهند بر مي‌كند، لذت ببرند.

در روزهاي آتي، مسابقات قهرماني فوتبال كه در آفريقاي جنوبي انجام مي‌شود تمام وقت خالي مردم را پر خواهد كرد. آنها با احساساتي فزاينده فراز و نشيب معروف‌ترين شخصيت‌ها و بازيكنان را به تماشا مي‌نشينند. آنها هيچ حركت “مارادونا” را از چشم دور نخواهند داشت و براي لحظه‌اي هم كه شده، گل تماشائي او كه پيروزي كلاسيك آرژانتين را (در جام جهاني سال 1986- م) رقم زد فراموش نخواهند كرد. يكبار ديگر، يك آرژانتيني ديگر به نحوي تماشائي دارد، به شكوفه مي‌نشيند. اين آرژانتيني، بازيكني كوتاه قد ولي تند و تيز است، كه مانند تير به ناگه از غيب ظاهر مي‌شود و توپ را با پا و يا سر خود با سرعتي نامألوف شوت مي‌كند. شهرت او “مسي” است كه منشائي ايتاليايي دارد. او، از هم اكنون مشهور است و مورد احترام تمام فوتبال دوستان است.

وقتي كه فيلم بازي‌ها از بسياري از استاديوم‌ها كه بازي در آن جريان دارد نمايش داده مي‌شود، قوه تصور فوتبال دوستان به حد سرگيجه‌آوري افزايش خواهد يافت. طراحان و معماران آثاري خلق كرده كه شگفت‌آورترين تصورات نيز به پاي آنها نمي‌رسد.

براي مقامات دولت‌ها، كه از يك جلسه به جلسه ديگر مي‌روند تا به وظايفي كه عصر جديد بر عهده آنها گذارده عمل كنند، هيچ وقتي نمي‌ماند تا خود را با كوهي از اخبار – كه توسط تلويزيون، راديو و مطبوعات منتشر مي‌شوند – آشنا كننند.

تقريباً همه چيز انحصاراً بستگي به اطلاعاتي دارد كه توسط مشاورين‌شان در اختيار آنها گذارده مي‌شود. برخي از مهمترين سران كشورها، كساني كه تصميمات اساسي را اتخاذ مي‌كنند، عادت كرده‌اند كه، روزانه چندبار، با يكديگر توسط تلفن همراه صحبت كنند. تعداد فراينده‌اي از ميليون‌ها مردم كه در جهان زندگي مي‌كنند به اين دستگاه كوچك وابسته شده‌اند، بدون آنكه بدانند اين دستگاه‌هاي كوچك چه اثري بر سلامت انسان مي‌گذارد. اين واقعيت احساس غبطه و افسوس ما را نسبت به اين امر كه نتوانستيم در دوران خود از اين امكانات لذت ببريم، تخفيف مي‌دهد. گرچه ميزان استفاده از آن در عرض چند سال گذشته، بدون آنكه متوجه باشيم، كاهش يافته است.

در بحبوحه اين اتفاقات طولاني، ديروز اعلام شد كه شوراي امنيت سازمان ملل ممكن است فردا در مورد قطعنامه‌اي راي‌گيري كند كه در مورد تحميل چهارمين دور تحريمات به ايران، به خاطر خودداري از توقف غني‌سازي اورانيوم، تصميم خواهد گرفت.

طعنه تلخ اوضاع اينست كه اگر اين موضوع به اسرائيل مربوط مي‌شد، آمريكا و متحدان نزديك آن فورا مي‌گفتند كه اسرائيل امضاءكننده “پيمان منع اشاعه” (NPT) نيست و آنگاه قطعنامه را وتو مي‌كردند.

از سوي ديگر، با وجودي كه ايران متهم به توليد اورانيوم و غني‌سازي آن تا حد 20 درصد است، آنان فوراً در پي تحميل تحريم خفه‌كننده آن كشور بر‌آمده‌اند. ولي اين امر به طرز مشهودي روشن است كه اسرائيل هميشه با تعصبات فاشيستي دست به اقدام خواهد زد – همانگونه كه واحد ويژه نظامي‌اش، در ساعات اوليه صبح، از هلي‌كوپتر در كشتي‌هائي پياده شدند كه حامل كمك‌هاي غذائي براي ساكنان محاصره شده، غزه بودند. اين نظاميان تعدادي از امدادگران را كشتند و ده‌ها نفر از آنها را مجروح كردند و سپس آنها را با بقيه سرنشينان كشتي‌ها بازداشت كردند.

اين روشن است كه آنها سعي خواهند كرد تا‌سيساتي كه ايران در آنها به غني‌سازي بخشي از اورانيوم توليدي خود مشغول است را تخريب و نابود كنند. اين نيز روشن است كه ايران در مقابل اين رفتار غير منصفانه بيكار نخواهد نشست.

عواقب اين سياست‌هاي بغرنج امپرياليستي آمريكا مي‌تواند مصيب‌بار باشد و بر كليه ساكنان كره زمين، بسيار بيشتر از صدمه‌اي كه كل بحران اقتصادي به آنها وارد كرده است تاثير بگذارد.

مترجم: علی مفرح

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.