آیت‌الله خزعلی دار فانی را وداع گفت

آیت الله ابوالقاسم خزغلی عضو مجلس خبرگان رهبری و از اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی ساعتی پیش دار فانی را وداع گفت.

کودتای کدخدا؛ بازخوانی تجربه اعتماد به آمریکا

نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب اسلامی، این هفته با حضور دکتر موسی حقانی با بازخوانی تجربه اعتماد به آمریکا در ماجرای کودتای 28 مرداد از سر گرفته می شود.

چه کسی نام «سپاه» را انتخاب کرد؟

یادگار امام (ره) هم ماجرای جالبی را از تعدد فرماندهان گروه مختلفی که به نام سپاه فعالیت می‌کردند روایت کرده است: یادم هست که آقا یک بار فرمودند: «این سپاه چه جوری است، مگر چند تا فرمانده دارد، هر روز عده ای به اینجا می‌آبند و به عنوان فرمانده هان طراز اول سپاه با ما ملاقات می کنند» واقعا نمی شد فهمید که فرمانده سپاه چه کسی است. (مصاحبه با سید احمد خمینی؛ ک-تاریخ شفاهی ص99)

شواهد تاریخی خباثت‌های بی‌بی‌سی در ایران

مجوز فعالیت‌ یك هفته‌ای بی‌بی‌سی فارسی در ایران برای تهیه گزارش در زمینه مذاكرات هسته‌ای مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است؛ رسانه‌ای كه نمی‌توان از نقش بی‌بدیل آن در ایجاد فتنه‌انگیزی و خیانت در ایران چشم پوشی كرد و با تورق تاریخ می‌توان فهمید كه مشی و روش بی‌بی‌سی از سال 1320 تاكنون هیچ تغییری نكرده است.

سند: حکم اعدام عامل اصلی کودتای نوژه

در سالگرد کودتای نافرجام نوژه، مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای نخستین بار تصویر حکم اعدام سعید مهدیون فرمانده اصلی کودتا نوژه توسط دادگاه انقلاب صادر شده بود را منتشر کرد.

دکتر شریعتی از اولین کتابم ایده گرفت

تصور می کنم هیچ مبارزی نبوده که کتاب های من را نخوانده باشد، یعنی نمی توانسته کسی مبارز بشود و کتاب های من را نخواند!

رد پای تفکر دولتمرد قاجاری؛ از نفت تا اورانیوم

در همه‌ی حق امتیازهایی که به کشورهای غربی داده شده، پای یکی از روشنفکران ایرانی به عنوان «دلال» یا «امضاکننده» در میان است! برای مثال، انعقاد قرارداد ننگین «گلستان» و «ترکمانچای» توسط میرزا ابوالحسن‌خان ایلچی، اعطای قرارداد رویتر توسط میرزا حسین‌خان سپهسالار و میرزا ملکم‌خان، تجزیه‌ی هرات از ایران توسط یک هیأت ایرانی به ریاست فرخ‌خان امین‌الدوله غفاری، واگذاری امتیاز لاتاری به‌وسیله‌ی میرزا ملکم‌خان، واگذاری امتیاز رژی توسط میرزا علی‌اصغرخان امین‌السلطان

گریه نویسنده به خاطر کشتن قهرمان قصه‌اش!

گاهی صبح بیدار می‌شدم و می‌دیدم گریه می‌کند؛ غصه شخصیت‌های قصه‌اش را می‌خورد. همیشه همین طور بود. گاهی با گریه به خانه می‌آمد و تصویر ناراحت کننده‌ای را که دیده بود تعریف می‌کرد. آدم‌ها و جامعه برایش مهم بودند و نمی‌توانست از هر اتفاقی به سادگی بگذرد…

ماجرای عکاسی از امام در نجف

برای دیدن امام بسیار هیجان داشتم. همین که وارد اتاق ایشان شدم و نشستم و خواستم حرف بزنم، ایشان پرسیدند: «شما آقا صادق هستید یا آقا جواد؟»

برنامه ویژه ساواک برای ورود امام + اسناد

شاه که از ایران رفت، حرف و حدیث‌ها درباره ورود امام به ایران بالا گرفت. این تصمیم امام به گوش بختیار و ساواک هم رسیده بود. عوامل رژیم شاه شایعات مربوط به ورود امام را می‌شنیدند و برای مقامات بالادستشان درباره آن می‌نوشتند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.