انتشار فصل بذرپاشی با مقدمه حاجحسین یکتا
در این اثر فرهنگی، بایدها و نبایدهای تربیتی از منظر مقام معظم رهبری دامت برکاته در حوزه وظایف والدین، آموزش و پرورش و دستاندکاران تعلیم و تربیت کشور بیان شده است که میتواند راهنمای خوبی برای والدین، معلمان، مربیان پرورشی، فعالین فرهنگی و مسئولین آموزشی کشور باشد.
فیلم: تفکر غلط زوجهای جوان درباره بچه
اتفاق دهه 70 در رابطه با کنترل رشد جمعیت و اذعان به اشتباه بودن آن؛ شاید یکی از مصادیق توجه نکردن به ظرائف معارف حیاتبخش قرآن کریم باشد.
«سبک زندگی» است که بر اشتغال زنان تاثیر میگذارد
مردها در 20 سال آینده زیاد نمیتوانند با اشتغال همسرشان مخالف یا موافق باشند. به صورت کلی ما در یک روند و یک آب جاری افتادهایم که 10 یا 20 سال دیگر به طور کلی این سوال که عروس خانم در جلسه خواستگاری بگوید من میخواهم کار کنم شما مشکلی دارید یا خیر، حذف خواهد شد.
چرا مهدکودکها را نمیشود حذف کرد؟
بازی مهمترین نیاز کودک است و در فقدان برادر و خواهر و همبازی، مادر باید خود، این نقش را بر عهده بگیرد که مهارت، صبر و حوصله زیادی را می طلبد که اکثر مادران ما فاقد این شرایط هستند و سعی میکنند کودکان خود را با برنامه های تلویزیونی سرگرم کنند که گاه تاثیرات مخرب تری از مهدکودک دارد. برخی از خانواده ها نیز که به علت نیاز مالی و اشتغال مادر نمی توانند از کودک خود مراقبت کنند و نیز نمی خواهند آنها را به مهد کودک بسپارند.
توجه به مصلحت خود یا تردید در وعده خدا؟!
یک عصر هست که اسم آن را عصر تکنولوژی گذاشتهاند. عصری که در آن تکنولوژی میتواند فرزند را بیسر و صدا سر به نیست کند، تا مردم نگویند فرزندش را کشت. عصری که همه سرمایهاش را پای تکنولوژی داده و حالا فقیر شده است. البته اسم این فقر را میگذارند بحران اقتصادی.
مادر ۲۸ سالهای که هشت فرزند دارد
به عقیده من روزی دست ما نیست و روزی دهنده خداست. و لا تقتلوا اولادکم من املاق نحن نرزقکم و ایاهم تا به حال هم درآمد ما از طلبگی بوده است. شکر خدا تاکنون شوهرم نه از جایی قرض گرفته، نه وامی گرفته، حتی همه از ما قرض می گیرند، نه اینکه خیلی پول داشته باشیم، ولی خدا در همین درآمد کممان برکت قرار داده است. خدا را شکر تاکنون محتاج کسی نبودیم. البته بچه های ساده و قانعی هم داریم.
آسیبشناسی کمرنگ شدن نظام خانواده، بهنفع نظام علم
جوان در دنیای نیمچه مدرن ما، چندان نیازی به راهنماییهای والدین خود احساس نمیکند! چون مشغلهها و درگیریهای او از سنخی نیست که والدینش در سنین مشابه او تجربه کرده باشند. چون اهم دغدغهها و مشغلهها و نیازمندیهای او از جامعهای که بهسرعت درحال تغییر و تحول است بر او عارض و وارد شدهاند. و چون بخش عمدهای از شخصیت او توسط همان جامعهٔ بسرعت درحال تغییر شکل گرفته است.
چگونه فرزندان را اجتماعی بار بیاوریم؟
پدر و مادر وظیفه تربیتی را به عهده دارند و باید به تدریج فرزندان خود را با زندگی اجتماعی آشنا سازند تا آنها بتوانند در مراحل حساس و خطیر با دیگران جوشیده، با دشواریها و ناهمواریهای اجتماعی سازگار باشند. بنابراین پدران و مادران علاوه بر مسئولیت اخلاقی و دینی، وظیفه سنگین دیگری دارند که عبارت از آشنا ساختن فرزندان به راه و رسم زندگی اجتماعی است.
پدر، غربيهای در تربيت دختر
در خانواده هایی که پدر حضور جدی دارد و به مسئولیت و هدایت خانواده پرداخته اند، فرزندان بسیار موفق تر، رشد یافته تر و آماده تر برای زندگی هستند.
هدف از ازدواج آرامش است یا تداوم نسل؟
بشر در دو جنس خلق شده است و هر کدام با ویژگیهای متفاوتی که دارند جذب هم میشوند و وقتی این اتفاق افتاد و ازدواج صورت گرفت، چون زن و مرد به هم نیاز دارند و ویژگیهای مختلفی دارند، کنار هم به سکون و آرامش هم دست مییابند. اما ریشهایتر از بحث آرامش یافتن، تداوم نسل است.
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
- چرا این دادگاه علنی نیست؟
- استاد امجد آن روز کجا؛ محمود امجد امروز کجا؟!
- آیا سونوگرافی ضرر دارد؟
- روزنامه دیگر برای خواندن نیست!!!
- انواع یراق آلات و کاربرد هر کدام از آنها در یک مقاله
- بهترین مشاورین املاک برای پیش خرید پروژه نارنجستان را چگونه انتخاب کنیم؟
- بازدید مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از پروژه آرش مال
- بهترین شرکت ها برای اجرای نمای خشک در ایران
- آنچه که باید در مورد صادرات پسته ایرانی بدانید
- از شعارهای ۵۷ تا آروم نمیگیگیریم
- «مشق خون» در سالگرد شهید شهریاری+نماهنگ
- ۹ راه برای احیای مبل قدیمی
Sorry. No data so far.