کتاب در مکتب مصطفی

کتاب «در مکتب مصطفی»جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم مصطفى صدرزاده، به‌عنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل‌های مردمی است که در واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تهیه شده است. در مقدمه کتاب می خوانیم:مکتب مصطفی در مسجدش، نمونه کوچکی از مکتب حضرت مصطفی (ص) در مسجدالنبی است. مصطفی زندگی‌اش وقف مسجد و کار با مردم بود. از کار عملی تا کار امنیتی در محله‌اش و در آخر تربیت و اعزام نیرو برای مبارزه با لشکر اسلام آمریکایی که در این مسیر خود جلودار و در خط مقدم است.
مصاحبه‌های این کتاب توسط محمدمهدی رحیمی و تحقیق و تالیف آن توسط جمال یزدانی صورت گرفته است.

 «راه» شصت و سوم منتشر شد

جدیدترین شمارۀ نشریۀ فرهنگی – تحلیلی راه به مدیر مسئولی وحید جلیلی پس از مدتی وقفه‌ در انتشار، در ۱۳۰ صفحه راهی دکه‌های مطبوعاتی شد.

رد پای اسلام آمریکایی؛ از صنعا تا منا

بخش مهمی از جهان اسلام، درگیر مسائل بغرنج و خسارت باری شده است… در همه‌ی این مسائل، به‌نوعی شاهد نقش‌آفرینی دولت‌هایی در پوستین اسلام هستیم که متفقاً در جهت تقویت برنامه‌ریزی آمریکا و هم‌پیمانانش حرکت می‌کنند.

به نهضت‌های فراگیر تولید محتوا نیاز داریم

میلیون‌ها عکس از دفاع مقدس در دست مردم هست که در اختیار سایرین نیست. در حالی‌که به نظر من با یک برنامه‌ریزی جدی و مختصر و با اراده نظام می‌شد این امر اتفاق بیفتد. یا همین خاطرات دفاع مقدس، ده‌ها هزار از پدران و مادران شهدا از دنیا رفتند، بدون اینکه یک برگ کاغذ و یا یک فایل صوتی و عکس از این‌ها باقی مانده باشد. این نشان می‌دهد که عهده‌داران فرهنگ و مسئولان فرهنگ به وظیفه خود عمل نکردند.

پویش هنرمندان انقلاب برای ادامه مبارزه با استکبار +عکس

شنبه گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با بیان اینکه اگر مبارزه با استکبار نباشد ما تابع قرآن نیستیم، تاکید کردند:«آمریکا اتمّ مصادیق استکبار است، خودتان را برای ادامه‌ مبارزه با استکبار آماده کنید.»

سوم خرداد؛ «وضعیت قرمز» در تبریز

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، با همراهی خانواده‌های معظم شهدا و تعدادی از هنرمندان تبریز، نسبت به تجمیع اعلامیه‌های برجای‌مانده از سال‌های دفاع مقدس کرده است؛ اینک و در آستانه‌ی سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی، بخشی از این گنجینه، در نمایشگاهِ «وضعیت قرمز» عرضه می‌شود.

وحید جلیلی؛ سامان‌دهنده جبهه فرهنگی، منادی عدالت‌خواهی

وحید جلیلی باوجود ذوابعاد بودن بیش از همه‌چیز روحیهٔ فرهنگی و مشخصاً هنری دارد. از نوجوانی آثار هنری را مصرف و رصد می‌کرده حتی در مشهد به دیدن فیلم‌های کلاسیک سینما در یکی از پاتوق‌های سینمایی می‌رفته است. در دانشگاه و بسیج، تجربهٔ کار فرهنگی دارد. با محیط‌های هنری مثل حوزهٔ هنری مرتبط است و بعد هم که به فضای ژورنالیستی وارد می‌شود بیش از همه‌چیز دغدغهٔ فرهنگ و هنر انقلاب با رویکرد عدالت‌خواهانه و انقلابی دارد.

«ثریا» ۳ سالگی خود را جشن می‌گیرد

برنامه تلویزیونی «ثریا» به مناسبت سومین سالگرد پخش این برنامه، این هفته ویژه برنامه‌ای با حضور مهمانان ویژه به روی آنتن می‌برد.

تاریخ شفاهی به چه کار می‌آید؟

تاریخ شفاهی بیش از تاریخ بودن، گنجینه راهکار برای حرکت‌های امروز است. بسیاری از حرکت‌های خودجوش و مردم‌محور و مشارکتی همین امروزه قابل تکرارند. مثل تئاترهای انقلابی، گروه‌های سرود، برنامه‌های فرهنگی مساجد و…. منتها امروز سیطره رسانه و زندگی عافیت‌طلبانه ما را از به کارگیری این قالب‌های موثر باز داشته است.

«راه» تاریخ شفاهی به دکه باز شد

کم‌توجهی به تاریخ شفاهی، یک نشانه است؛ نشانه غفلت از یک دارایی بزرگ. کم‌تحرکی امروز و نالیدن از برخی کاستی‌های مدیریتی و مالی که در جای خود مهم و قابل اعتناست، فقط در صورتی که با سرمایه پشت سر خود قطع ارتباط نموده باشد، باعث ایستایی و رکود می‌شود. اتصال به معدن بزرگ تاریخ شفاهی، اتصال به کُر است؛ طهارت و حرکت در این اتصال است. سد را بشکنید.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.