پژوهش در ایران تاریخ ندارد، گم شده است
پژوهش علم جدید در ایران تاریخ ندارد؛ یعنی نه میداند از گذشته کدام پژوهشها، به مسائل و شکل کنونی خود رسیده است و نه میداند در کدام آینده، پژوهشهای بعدی خود را میسازد.
«ما و کتاب» پرونده جدید وبگاه سوره اندیشه
چرا در زمان ما نوشتن شأنی دیگر یافته است؟ آیا پاسخ پرسش به نحوه نگاه و فهم ما از خویشتن، ماندگاری، زمان و تاریخ برنمیگردد؟
بررسی«نزاع بر سر کارآمدی»در سوره اندیشه
هفدهمین شماره مجله سوره اندیشه ویژه مهر و آبان 93 با طرح بحث نزاع بر سرکارآمدی و انتشار مقالات اندیشهورزان و اساتید فلسفه منتشر شد.
مجله سوره با موضوع «ارزش»ها منتشر شد
«ارزشها»، چه بپذیریم و چه نپذیریم، از بنیادیترین مسائل جامعهی کنوني ما هستند و توجه به آنها هم از باب امور جاری جامعه است و هم از باب بنیادین بودن و نقش و جایگاه آنها در قوام و نظم جامعهی امروز. این چنین است که «ارزش» محور موضوعات این شمارهی مجله سوره اندیشه قرار گرفته است.
نگاهی به توسعه در شماره جدید سوره اندیشه
«سوره اندیشه» شماره آذر و دی به امکان پیشروی دولت در راه توسعه نظر کرده و از منظر سرویسهای مختلف خود، ضرورتها و امکانهای ما را در پیمودن مسیر توسعه بررسی کرده است.
نشریه «اسماء۲» منتشر شد
نشریه «اسماء۲» ضمیمه ماهنامه فرهنگی تحلیلی «سوره اندیشه»، ویژه جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی، در ۱۱۲ صفحه منتشر شد. «اسماء۲» با آثار و گفتارهایی از اسماعیل بنیاردلان، علی مرادی، احمد پهلوانیان، سعید مستغاثی، محمدصادق کوشکی، سیدعلیاصغر تقوی و حمید میرخندان همراه است.
زندگي ژاپني يعني كار، قمار و تلويزيون
کاملا رایج است که دو پسرعمو یا دخترخاله از کنار هم عبور کنند و همدیگر را نشناسند. زن و شوهر و فرزند هم نهایتا در یک آخر هفتها ی ممکن است با هم به ماهی گیری بروند، یا مادر با پسرش درباره وقایع مدرسه حرفهایی بزند، اما جمعی به نام خانواده گرد هم در خانه جمع نمیشوند. وعده های غذایی که همه از بیرون تهیه میشود و برنامه جمعی شام و نهار و صبحانه در خانه بی معنی است.
مصرفگرایی فرهنگی در «سوره اندیشه»
سورهی اندیشهی جدید بر آن است تا با پرداخت فکری به موارد ملموس، و با سیر از مصادیق به مقولات و کلیات، در عین «دعوت به تفکر»، «جذابیت»ی را که کلید تسخیر ژورنالیسم است، فتح كند؛ جذابیتی که در ژورنالیسم، با «مستی» انسان یا همان «از خود بیخود شدن» محقق شده است.
سوره اندیشه و «تغذیه اسلامی»
این ماهنامه در بخش سبک زندگی تازهترین شماره خود به سراغ معنا و مفاد غذا خوردن رفته است و پس از بررسی نسبت میان تکنولوژی فرهنگ و تغذیه به موضوع سیاستهای کلی تغذیه در اسلام و یادکردی از تغذیه در دوران دفاع مقدس پرداخته است. غذا خوردن به مثابه قالبی برای فعالیت فرهنگی و تغذیه به عنوان بخشی از حرکت کلی سلوک نیز از دیگر بحثهای مطرح شده در این بخش این ماهنامه به شمار میرود.
هفتمين سين سوره انديشه بر روی گيشه
هنر و ادب هم که اين شمارهي خود را مفصلتر از شمارههاي گذشته بسته است، گويا دل پر دردي از تلويزيون دارد! البته نه از تلويزيون، بلکه از فرار از تأمل دربارهي تلويزيون. دبير هنر و ادب که در سخن ابتدايي آورده است: «ديگر بس است هر چه از «چه گفتن» گفتيم، بايد کمي هم به فکر «چگونه گفتن» بود» تلاش کرده است خود اولين عامل به اين توصيه باشد.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.