امتحان حضرت زهرا(س) قبل از ورود به دنیا
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: امتحان کننده خدای خالق، امتحان شونده وجود مقدس صدیقه کبری(س)، قبل از اینکه ثوب بشر بپوشند و در لباس بشر خلق شوند، اما موضوع امتحان چه بوده است؟!
بایستههای استقرار نظام پژوهشی انقلاب
اندیشمند دوران انقلاب اسلامی چه وظایف دینی ویژهای دارد؟ پژوهشها و تحقیقات مسلمانان کنونی چه تفاوتی با دیگر تحقیقات دارد؟ یک پژوهش دینی چیست؟ قطعاً هر مسلمانی که تحقیقی را انجام میدهد، باید چنین سؤالی برایش مهم باشد. حجتالاسلام و المسلمین میرباقری هم دروس حوزوی را تا سطح اجتهاد پیموده و هم سالها در فرهنگستان علوم اسلامی به مسائلی اینچنین تأمل کردهاند. ایشان در سال هفتادودو در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی تلاش نمودهاند به این سؤ الات پاسخ دهند.
چرا نام امیرالمؤمنین(ع) در قرآن نیامده است
امام علی(ع) پس از جنگ نهروان در خطبهای که ایراد کردند، فرمودند: من در قرآن اسمهایی دارم که آن اسامی خاص من است و شما باید در این زمینه پرهیز کنید تا مبادا مغلوب شوید که اگر این اتفاق افتاد شما گمراه خواهید شد.
دانلود درس مبانی فقهحکومتی استاد میرباقری
این جلسات از دی ماه 91 آغاز گردید و پس از برگزاری 13 جلسه در اردیبهشت ماه 92 پایان یافت. بیانات ارزشمند استاد در وبسایت شخصی حجت الاسلام و المسلمین میرباقری و وبسایت رسمی فرهنگستان علوم اسلامی قم قابل دریافت است.
یک گام به پیش، دو گام به پس!
اما اینک، در نظر گرفتن آن ملاحظات، روا و بجا نیست و میباید در عرصۀ عمومی، با صراحت سخن گفت. اگر صحنۀ بازی معرفتی را خالی کنیم یا به اشکالات پاسخ ندهیم، جریانهای رقیب – همچون اخباریها، فرهنگستانیها، هایدگریها و … – در دهۀ آینده برداشتی از انقلاب اسلامی و علوم انسانی متناسب با آن عرضه میکنند که فرسنگها فاصله با اندیشههای معمار انقلاب، امام خمینی، خواهد داشت.
دانش و هنر به ارزشی و غیرارزشی تقسیم می شوند
یک نگاه وارداتی در دنیای اسلام این است که دانش و هنر جهانی و انسانی اند و گویا یک واقعیتی در جهان بیرون هست و یک قوه ادراکی در ما که این واقعیت را شکار می کند و این قوه هم انسانی است و ربطی به فرهنگ و مذهب و امثال اینها ندارد. تعریف ارسطویی از علم همین بوده است که علم صورت حاصله از اشیا در نزد آدمی است. با این تعریف پیداست که ما علم دینی و غیردینی نداریم و علم مربوط به ادراک مشترک انسانی است.
عاشورا پناهگاه مومنین در مقابل فتنهها است
حجت الاسلام میرباقری با بیان اینکه در بین رحمتها سید الشهداء(ع) رحمت الله الواسعه است اظهار داشت: اگر عاشورا نبود مؤمنین در مقابل فتنهها پناهگاه نداشتند و این معنی رحمه الله الواسعه است و امام حسین(ع) حاضر شد زن و بچه او اسیر بشوند تا ما اسیر شیطان و اسیر نفس نشویم.
به جای وبر و وبلاگر چه بگوییم؟ واژههای تازه فرهنگستان
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژههای تازه برای حوزه یارانه تصویب کرد و از متخصصان حوزههای علمی و فنی خواست برای توسعه زبان فارسی از این واژهها استفاده و نظراتشان را اعلام کنند.
ما از مدرنیته عبور کردهایم یا مدرنیته از ما!؟
این زخم مدرنیته بر روی تن سنتمان را آنقدر جدی نگرفتیم و به اهمال از آن گذشتیم و به جای معالجه فقط درباره اش سخنرانی کردیم، که این زخم چرکین شد! آخر هم نفهمیدیم که ما از مدرنیته عبور کرده ایم یا مدرنیته از ما؟!
کتاب: مراقبههای عاشورایی
اين اثر گفتارهایی عاشورایی از استاد فقید سید منیر الدین حسینی و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی میرباقری می باشد. کتاب حاضر در در سه بخش تنظیم گردیده است؛ در شناخت عاشورا، مراقب های عاشورا، و مراقبه های عاشورایی هنرمندان.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.